|
Ts3 |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Child1
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ts3Gönderim Zamanı: 20 Tem 2022 Saat 16:56 |
|
Hocam 22 aylık kız bebeğimde t3 serbest 1.71-3.71 referans aralığında olması gereken değer 3.94 olarak çıktı sizce problem var mıdır?
T4 serbest normal görünüyor 1.06
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2022 Saat 17:28 |
|
LÜTFEN! Rakamların yanındaki birimleri de yazın!!
Triiodothyronine, serbest (T3) , Çocuklarda: 240-560pg/dL dir. Erişkinlerde: 230-660pg/dL dir. T4: 0.7-2.2ng/dL dir. ( pg= pico gram) ( n= nano gram) Ayrıca da, bu geri-zekalılar, 22 aylık olmuş bir bebekte NE ARIYORLAR?? Hipotiroidi bulguları mı varmış?? Varsa, zaten geç kalındı. Yeni doğduğunda bakılıyor zaten. Tamamen "duygusal"!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Tem 2022 Saat 08:10 |
|
![]() |
|
Child1
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2022 Saat 23:03 |
|
Ts3 serbest LG/mL
Ts4 serbest ng/dL 2 yaş rutin kontrolleri için istendi Kadir bey ne için bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 08:16 |
|
"2 yaş rutin kontrolleri" diye bir şey YOK!
Bu aşşağılık sahtekarlar sizleri dolandırıyorlar! Ama yapılacak bir şey yok zira bu hükümet Sağlık kuruluşlarını yabancı "Finans Kuruluşlarına" satarken, hiçbir kısıtlama veya kontrol olmayacağını vaad etmişti! Şimdi siz benim dediklerime dayanarak itiraz edin, size bunun "Sağlık Bakanlığı" emri olduğu yalanını söyleyecekler. Balık baştan kokmuş, ben hep bunların yüzünden Amerika'ya iltica ettim.. NOT: T3 ve T4, Ts3 ve Ts4 diye yazılmaz. Bu salaklar bunu bile bilmiyorlar. (LG/mL diye de bir birim YOK!) Bir daha; "Rutin kontrol" lafı duydunuz mu, hemen oradan KAÇIN !! Hiçbir yaşta, "rutin kontrol" diye bir şey yok.. Bu PUŞTLAR resmen kı.larından uyduruyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Tem 2022 Saat 08:16 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|