|
Burundan sarı su gelmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burundan sarı su gelmesiGönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 07:03 |
|
Eşim erkek 35 yaşında. Gece yatakta doğrulduğunda burnundan sıvı geldi. Kanıyor zannettik fakat sarıya benzer bir sıvıydı, kıvamlı değildi. Bir süre aktı sonra durdu. İlk defa böyle bir şey yaşadık hocam endişe edilecek bir durum mu? Menenjit olabileceği yazıyor internette, o yüzden sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 09:02 |
|
Epey zamandır Sinüslerı kapalı imiş ve dün gece açılmış, içindeki sıvı boşalmış. Önemli bir şey değil.
Size herzaman söylüyorum!! Şu Türkçe sağlık sitelerinin yazılarını OKUMAYIN. Tamamını sahtekar PUŞTLAR, sırf insanlar korksun ve doktorlara koşsunlar diye yazıyorlar! O yazıyı yazan salak demekki, beyin-omurilik sıvısının burundan geldiği "Basis Cranii" yani beyin tabanında genellikle trafik kazaları sonucunda olan kırıklardan bu sıvının geldiğini bilmiyor.. Ne yapacaksınız, tipik Türk doktoru! |
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 10:23 |
|
Çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hocam..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|