|
İliadin sprey/covid/kulak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
suedalal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İliadin sprey/covid/kulak ağrısıGönderim Zamanı: 04 Ağu 2022 Saat 15:29 |
|
Hocam merhaba
Kovid geçiriyoruz 4 yaşında oğlum 3 gün ateşle geçirdi, sizin yöntemlerinizle atlatıyoruz. Çok yoğun iltihap var. Tonimer uyguladım sık sık. -Kulağım ağrıyor dedi 2x2 iliadin başladım artık damla yokmuş iliadin ped. sprey var yine 2x2 mi kullanalım? -gözlerinden çıkıyor iltihap kapanıyo sabah gözleri, tobrased aldım onuda kullanalımmı? İliadinle tobrased birarada sıkıntı olurmu? ılık su ile silincede geçiyor ama şişliği inmiyor. -iliadin kullanırken tonimer kullanalımmı?
Düzenleyen suedalal - 04 Ağu 2022 Saat 15:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2022 Saat 19:25 |
|
1- İliadin spreyi, başka bir damlalıklı bir şişeye koyup, 5 gün, günde:2x2'şer damla kullanın. Damlaları sırt
üstü damlatacağınız için, spreyleri kullanamazsınız. 2- Evet, Tobrased göz damlası, 5 gün, günde:4x1 her iki göze damlatın. Sırt ustu yatırın, gözlerini kapattığında, göz pınarlarına damlatın. Eliniz ile gözü açmaya uğraşmayın. Damlattıktan sonra, iki parmağınız ile burun kökünü çimdikler gibi sıkarak masaj yapın. 3- İliadin den evvel Tonimer kullanabilirsiniz. Serum Fiz evde de yapabilirsiniz. %0.9 (yani binde 9 gram, yani 1 litreye 9 gram konur) Siz 300ml suya 3 gram kadar koyun. Hassas terazi veya steril su gerekmez, damardan verilmeyecek!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|