|
Uyuz mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 22:00 |
Hocam 5 gün önce kızımda iki gün öncede bende başlayan kasintilarimiz var kızımın sadece karın ve göğüs bölgesinde benim kollarda ve karında ve göğüste de var ama çok sık degil döküntüler. Acaba uyuz mu olduk ilk evresinde filan miyiz diye size danışmak istedim. Birde Tavşan aldık 1 aydır filan besliyoruz ondan da olmuş olabilir miyiz şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/hl5pq11
İlk iki resim bendeki sonrakiler kısımdaki döküntüler hocam. Kızımın kaşıntısı yok denecek kadar azaldı benimki ara ara girip çıkıyor hala devam ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tavşan ile bir alakası yok.
Uyuz'a benzemiyor. Kaşıntı olursa, Fenistil jel sürün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sucicegi gecirmissiniz.
Bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Hocam resim yuklemekte zorlandım kusura bakmayın vücut bu şekil. Eğer uyuz değilsem böcek mi sokuyor ne oluyor bana yardım edin lütfen. Bu arada sizin yazilarinizi okudum şüphe varsa kwellada kullanın demissiniz kullandım evdeki herkese şampuan kızımla kendime şampuan artı losyon yaptim kızımın çok azaldı kaşıntısı da yok benim bu şekle dönüştü sanki yeni yerlerede sıçrıyor hatta kızımın yanağına da iki tane atmış. Uyuz yüzde olmaz demişsiniz inşallah uyuz degilizdir perişan oldum yardiminiza ihtiyacım var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|