|
Bilgi almak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2022 Saat 22:29 |
Hocam sorulara bakarken bi arkadasa çocukların burnu pompa vb şeylerle cekilmez demissiniz ben hep otribebeyle temizliyorum..bilmem gereken biseymi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanmayin veya icine sokmadan, hemen ucundan cekin.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Tammam daha dikkatli olurum bu konuda..birde hocam. 6 yas kizom okula yeni basladi gecen haftadan beri gunde iki veya 3 defa ishap yapiyo kusma ates yok bugunde oyleydi okula yolladim ama temizlik sıkıntı olcak diye cekindim bu kadar uzun surmesi normalmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam simdi okuladan aldim sabah ikikere gitmisti okuldada gitmis aksama kadaryine gidecek nesi olabilir tavsiyeniz varmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac vermeyin, kendiliginden iyilesir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|