|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2022 Saat 09:43 |
Merhaba kadir bey oğlum sekiz yaşında sirtinta sivilce gibi birşeyler çıktı genelde sabah ilk kalktiginda kaşınıyor aynısı benim kolumda da çıktı ara ara kaşınıyor .. ikimiz de d vitamini başlamıştık damla ondan olabilir mi ? Yada uyuz olabilir mi ? Resim atmayı denedim ama olmuyor
|
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Kadir bey kendi resmim olan linki özelden attim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini ile hicbir ilgisi YOK!
Hasere isirigi. Kasinti olursa, Fenistil jel surun.
|
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/7cpljl2
Tamam Kadir Bey bir de yüzünde dün akşam baslamisti şimdi artmış .. diğer gözünün altında da başlamış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|