|
zaturee |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: zatureeGönderim Zamanı: 30 Kas 2022 Saat 21:57 |
|
hocam, 2 yaşından önce zature olmuş hastande yatmış bi cocuk için artık her öksürğünde korkup hastameye gitmelimiyiz? diğer sefer nefes sayıso cok fazla ve beslenmedği
için gitmiştik son raddeye gelmeden zatureye cevirmeden durdurmak mümkün mü? yoksa o virüs her türlü ciğere iner mi? burnunu acıyorum bal limon 2.3 kez içiryorum sıcak buhar için cok hareketli yapamıyorum ateş yok öksürk haliyle var ama yine hastanelik olur korkısı cok fazla? ne yapmam gerel her öksrük zatureye cevirir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2022 Saat 22:47 |
|
Yok boyle bir sey, hele bir de, Turkiye'deki "zaturre" teshislerinin cogu palavradir.
Oksuruk ve Grip ilaclarini VERMEYIN! Astim ve allerji ilaclarini VERMEYIN. Kortizonlu spreyleri KULLANMAYIN..... O zaman Akcigerlere inmez. Inerse; Solunum sayisi dakikada 60'in ustune cikar. Yuksek ates olur. Cocuk kafasini yastiktan kaldiramaz. Bir tek RSV akcigerlere kendiliginden inebilir. Oksuruklu Hastaliklar Tablosunu iyi inceleyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|