Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emziren anne, parmak sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Emziren anne, parmak sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emziren anne, parmak sorunu
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 02:24
Merhaba Kadir bey, kendimde olan bir sorunu danışmak için yazıyorum..
Ayak başparmağımın kenarında 10 gün önce şişlik başladı.(tırnağımın o tarafını derin kesmiştim baya) sonra şişlik tırnak etrafı boyunca biraz daha ilerledi.. Ciddiye almadım geçer diye(diğer ayak parmağımda da olmuştu bi kez kendiliğinden geçmişti çok şişmeden) ama bu geçmedi tırnağım da hafif sarımsı oldu sanki çok net değil.. Normalde başlarda acıyıp sızladı şimdi acı sızı dokunmadığım ve ayakkabı giymediğim sürece olmuyor..

Nette araştırdım sanırım sağlık ocaklarında antibiyotik veriyorlarmış iltihap için, bende emziriyorum antibiyotik olmadan başka yapabileceğim birşey varmı? Patlatıp içindeki sıvıyı çıksa geçecekmiş gibi ama üstteki deri soyulmasına rağmen hala çok kalın..
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 02:29
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 03:16
Oradaki doku, sogan gibi katmanli bir dokudur. Dibe kadar yarilmasi gerekir. 
Her pedikurden sonra; kolonya ile silin. O iltihapli yere, gunde:2x1 Batticon surun;
 ya kendiliginden kaybolur ya da abselesip bosalir. 

Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 03:25
Tamam çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.