|
Wbc yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2023 Saat 14:08 |
Hocam merhablar şuan çaresiz bir anneyim lütfen yardım edin bundan bir hafta önce kızım enfeksiyon geçirdi doktor antibiyotik verdi boyun lenfleri de şişti bizde dün başka doktora götürdük kan tahlili us çektirdi kan tahlilinde wbc değeri 22 çıktı antibiyotik kullanmasına rağmen yüksek dedi bir hafta sonra tekrar istedi hocam lösemi olabilir mi başka bir şikayet yok kızımın
Hocam yükleyebildim sonuçları lütfen yazdım edin Düzenleyen Yıler - 24 Oca 2023 Saat 16:14 |
|
![]() |
|
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/anteiv6 https://www.hizliresim.com/anteiv6
Düzenleyen Yıler - 24 Oca 2023 Saat 16:07 |
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/5e2esd6
Düzenleyen Yıler - 24 Oca 2023 Saat 16:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Laboratuvarin verdigi rapor; SAHTE!! WBC: 22.69 olan bir hastada; CRP:0.5 OLAMAZ!
O Prof bozuntusuna bunu gosterin! CRP yuksek olunca yeri-gogu yikan "gemi aslanlari", NIYE bu durumu hemen kabulleniyorlar? Antibiyotik gereken durumda; Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakasi olur. Bunlarin teki bile olmadiginda, kesinlikle viral enfeksiyondur, bunun gibi 100 Prof aksini soylese inanmayin. Baska bir "Hastane disi" laboratuvara gidin, bakalim nasil sonuc verecek. Ayrica da; US NE ALAKA!! Elle muayene edince anlayamiyormu imis? Tabii, maksat sizi masrafa sokmak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2023 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
Çok sağolun hocam düşmesse preferik yayma testi yapacam dedi lösemiden şüpheleniyorsunuz dedim cevap vermedi çok korkuttu bizi wbc lösemiyi düşündürür mü hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Losemi filan yok!!! Allahin geri zekalisi, o guduk akli ile sizi korkutacak sozum ona! Sakin bir daha gitmeyin.
Bula bula bunu mu buldunuz? Losemi olsa, WBC: 20,000-30,000 ler civarinda olur.
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun sizden hocam dünden beri hocam ölü gibiyiz iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Hocam affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum siz dediniz lösemi değerleri 20.000 30.000 kadar çıkıyor bizim değerde 22 22.000 olmuyor mu aklımdan çıkmıyor hocam çok özür dilerim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|