|
Beta hk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cngzla
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Beta hkGönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 14:06 |
|
Değerli hocam nasılsınız,02.10.2020 doğumlu oğlum cuma gece ateşlendi. Ağzında yaralar çıktı. Huysuzluk nedenimile ateş düşürücü verdim. Pazar günü ateş azalarak bugün tamamen geçti. Bu süreçte hiç ağızda koku ve dilde pas dikkatimizi çekmedi. Ancak ablamın oğluyla en son 14.02.2022 de beraberdi. Hızlı beta testi pozitif kültür testi temiz geldi. Belirtilerimiz aynı devam etti. Sizce bizim de test veya kültür aldırmamıza gerek var mıdır?
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 18:38 |
|
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Şub 2023 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
cngzla
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 23:10 |
|
Hocam,sizi tanıdığımdan bu yana benimle çevrem “atanamayan doktor” diye dalga geçer. sağlıkla ilgili herhangi bir konu da muhakkak fikrimi sorarlar. Bana bu kadar şeyi nerden bildiğimi sorarlar. Bende hep sizi anlatıyorum. Ben zaten başından bu yana vermedim ama annelik endişesi bazen baskın geliyor. O nedenle sizin fikrinizi sormak istedim. Sisizi çok sayıyor ve seviyorum. Ömrünüz sağlıklı bereketli olsun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|