|
7 aylık bebek düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2023 Saat 19:52 |
Kadir bey merhabalar
7 aylık oğlum diş çıkarıyordu 2 3 gündür doğru düzgün uyumamıştı. Hiç bizim yatakta uyutmam kendi park yatağında yatırırdım aksi gibi yorgunluktan hadi ellemeyeyim uyusun dedim sağına soluna yastık koydum büyük oğlumun yanına kadar gittim. 15 dk sonra tak diye bi ses ve akabinde ağlama sesi geldi. Gittiğimde sırt üstü haldeydi anında koştum dönmemiştir yerde diye düşünüyorum sırt üstü düşmüştür yani. Yastıksız yere aşağıya nasıl emekledin de düştün döndün ordan😪 kucağa alınca 20 30 sn sonra sustu heralde korkudan ağladı. Yatak bazalıydı 50 cm var düştüğü yer. Soydum baktım sağında solunda sırtında kafasında kızarıklık yok. Yere koydum başını iyi tutuyor emekliyor gülüyor vs. Eşim doktora gidelim dedi tomografi çekerler diye gitmek istemedim şu tabloda gerek var mı sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! hele bu devirde, Turk doktorlara gittiginizde, ellerinde ne kadar cihaz varsa hepsine sokarlar.
Bu ayda bingildak henuz acik oldugu icin, kafa tasi esnektir; kirik filan olmaz. Oturun oturdugunuz yerde.
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey bıngıldak açık kapanmadı ama kapanmaya başladı küçüldü, hatta daha önce size sormuştum sağlık ocağında 6 aylık aşılarını olurken hemşire bıngıldak fazla kapanmış vs diye panikletmişti bizi. Sorun olmaz yine de değil mi 😪 2 saati biraz geçti düşeli, kusma, gözlerde kayma, uykuya meyil olmadı her zamanki gibi uykusuz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|