|
Göz Altında Kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Suninthesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2023 Saat 22:09 |
Hocam Merhaba, kızım 10 gün sonra 5 aylık olucak. Sol gözünün altında böyle bir kızarıklık oldu. Uyumadan önce biraz kaşıdı gözünü, uyudu uyandı böyle kızarık ve şiş. Birkaç saat sonra azaldı. Göz kapağında da minik minik sivilceler var. Bu kızarıklık 3 gün önce de olmuş ve yine geçmişti. Sebebi ne olabilir?
Düzenleyen Suninthesky - 04 Mar 2023 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
Suninthesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba, gözünü ara ara ovuyor hala kızarıklık da bir geçip bir kayboluyor. Ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı benim 19 aylık oğlumda da oldu. 1 ay önce çıktı. 1 hafta içinde geçti. Şimdi 3 hafta sonra yeniden çıktı. Ama diğer gözünde. Ben müdahale etmedim. Abisinde de oluyor eş zamanlı. Viral diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
Sağolun size de geçmiş olsun. Ben de alerjik olabilir mi diye düşünüyorum. Göz kapağında da sivilce çıkıyor bakalım geçmez tekrarlarsa doktora götüreceğim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|