|
Dil |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İlker17
Üye
Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DilGönderim Zamanı: 05 Mar 2023 Saat 23:50 |
|
Hocam merhaba 20aylık oğlumuz 1yaşında emmeyi bıraktı (covitten dolayı sütüm azaldı ve asla emmek istemedi bir daha bir anda tamamen bıraktı ) o günden beri dilini hafif dışarı çıkarıp emiyor gibi yapıyor. Sağlık ocağındaki doktor dili büyük olabilir bi gösterin dedi. Biz hep emmeyi bir anda bırakmasına bağlamıştık şimdi dili büyükse diye düşünür olduk öyleyse ne yapılabilir ki hocam?
Düzenleyen İlker17 - 05 Mar 2023 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2023 Saat 03:37 |
|
" Sağlık ocağındaki doktor dili büyük olabilir dedi"
Alin bir "salak" daha! Kesin "Oto yol kenari Tip Fakultesi" mezunu bir sarlatan. 1- Beckwith sendromu (meslek hayatim boyunca rastlamadim) olsa "Dil buyuklugu" beraberinde: -Gobek fitigi
- Adrenal korteksinde fetal sitomegali. - Bobrek ve Pankreas da buyume olur. Dil buyuk oldugundan, devamli disardadir, cocuk dilini agiz icin sokamaz. 2- Down sendromu olsa; bu saate kadar zaten teshis kokundu. 3- Amiloidosis olsa; Cok agir bir hastaliktir, solunum sikintisi, bayilmalar olurdu. 4- Acromegaly olsa: eriskin cagda gorulur. 5- Hipotiroidism olsa, cok bariz arazlari vardir. Bos verin, unutun. Boyle doktolari da sakin ciddiye almayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2023 Saat 04:02 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|