|
Zatürre |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mihribal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ZatürreGönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 21:32 |
|
Hocam 5 yaşında kızım 10 gün önce burun akıntısı başladı 2 gün sonra balgamlı öksürükle devam etti ben grip için anlattıklarınızı uyguladım. Ateşli ve öksürüklü olduğu gün acile gittik hava verildi röntgen çekildi. Macrol, asist,parol, iburamin zero ve hava ilaçları yazdı. Çocuk iyi göründüğü için bu ilaçları vermedim. Cold nix, sıcak buhar devam ettim 2 gün sonra halsizlik ateş ve öksürük siddetlendi ve 5 gün boyunca macrol 12 saatte 1 yarim ölcek verdim, arada parol ve iburamin zero verdim ates düşmedi geceleri 39.5 oluyor uyuyamıyor. Tekrar farkli doktora gittim ciğer filmi istedi. Hastalığın ciğerlere indiğin zatürre oldugunui her iki cigerde olduğunu. 3 günlük reçete ettiği ilaçlarla bi şans verdiğini ama yatış gerektiğini söyledi. Reçeteyi ve cıger filmlerini ekliyorum.
|
|
![]() |
|
Mihribal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 22:14 |
|
Buradan resimleri yükleyemedim mail attım hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|