|
Öksürüklu hastalıklar tablosu hakkinda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Öksürüklu hastalıklar tablosu hakkindaGönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 07:45 |
|
Hocam bu tabloda sigmadigi için ekleyemedigim yerler var yazmışsınız alt yorumlarda i bazen ateşli bazen ateşsiz sürekli kuru öksürük balgam olsada çıkaramıyor zaten 3 yaşında sadece antibiyotik kullanınca sadece bı hafta geçen oksuruk sonrasında yine tekrar eden oksuruge bağlı tahriş gece sabaha karsi uykudan uyandırma genel olarak her gece çok nadir uyanmadigi oluyor uyaninca öksürük gündüzleri hem hapsuruk ara ara hem öksürük hapsurukoksuruk karışık bile oluyor hapsururken oksuruyorda hırıltı yok karından sesler ara ara hangi birini söylesem bilemedim çocuğun hastalığı teşhis edilemediği için her gittiğim doktorda sıkıntı görüp devamlı doktor edinemedigim için sıkıntı çıkıyor ben önce bı göğüs hastaliklari uzmanına gidip filmleri çektirip durumu garantiye almalımiyim tabloya göre larengodan şüphelendim ama ateş hep olmuyor ateş varken de gidince boğaz enfeksiyonu deniyor halbuki bu larego denen şey boğazı kızartıp enfeksiyon varmış goruntusu veriyor olamazmi kizartir yani öksürükle tahrisle degilmi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|