|
Ronkus? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zeynep33
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ronkus?Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 17:23 |
|
Hocam merhabalar 7 yaşında kızım 2 hafta önce boğaz ağrısıyla başladı sonra burun akıntısı yoğun balgam var burnunda sürekli akiyo mukus baya yoğun akinti ve öksürk var bugün küçük bebeğimi dra götürünce onun da sırtını dinlettim ronkus sesi var dediler zaten çoğu zaman hasta olunca sırtından ronkus sesi duyuluyo hocam bu ronkus neden olur ne demektir tehlikeli midir? Şuan Türkiye'de hava sıcak yaz gibi benim kız balgamlı öksürüyo ciddi biseyi varmı hocam? Ne yapmaliym?bu arada ateş vs bı bulgu yok
Düzenleyen Zeynep33 - 17 Nis 2023 Saat 17:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 18:29 |
|
"Ronkus" MU???
Bu laf, sarlatan Turk doktorlarinin k.clarindan uydurdugu bir terimdir. Hicbir anlami yoktur! Hicbir Tibbi gecerliligi de yoktur. Tamamen uydurmadir. Turk doktorlari: "Ronkus" duyarlar, "Hasin sesler" duyarlar, "Kaba raller", "Islak raller" duyarlar, sakin bu serserilere inanmayin. Salak olduklari icin de, bir kitap acip Solunum Hastaliklarinda duyulan; "Solunum sesleri" nelerdir, bunlara ne denir, ogrenebilmekten de acizdirler.Ondan sonra da bilhassa Cocuk Prof.lari ki.larindan, boyle tibbi terim yumurtlarlar! SAKIN bu serserilere inanmayin. 1- Zaturre olsa; solunum sayisi dakikada 60 uzerinde olur. 2- Astim olsa; Solunum sikintisi vardir. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir. (Bir aralar, Turkiye'de her oksurene Astim diyorlardi!) Ates yoksa, agizdan beslenebiliyorsa, ayakta dolasip, oyun oynayabiliyorsa, degil "tehlikeli" tedavi gerektiren bir durum dahi yoktur. SAKIN Turk doktorlar inanmayin. Sizin cocugunuza hic; 7 sene boyunca, Grip tanisi konuldu mu??? Asla koymazlar!! Hep "Ronkus' duyarlar! Bu assagilik sarlatanlara gitmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Nis 2023 Saat 18:31 |
|
![]() |
|
Zeynep33
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 18:43 |
|
Hocam peki bu ses neden duyuluyo sebebi ney? Öksürük de çok var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2023 Saat 18:27 |
|
Oyle bir "ses" YOK KI!!!
Yazilarimi okuyun. Asiri derecede, bu salak Turk doktorlarinin etkileri altinda kalmissiniz.
|
|
![]() |
|
Zeynep33
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 16:44 |
|
Hocam dün çocuk druna götürdüm tekrar başkasına akciğer filmi çekildi havalanma var dedi çocuk dru ,bizi çocuk göğse yönlendirdi çocuk göğse gittik o da filme bakınca temiz ama havalanma var dedi sırtını dinledi temiz dedi astım değil dedi sinüzit dedi balgamlı öksürüğü ona bağladı,havalanma konusunu sordum filme çok takılma şuan sırtını dinliyorum temiz dedi ama yine de endiselendim hocam akciğer filmi çekilirken nefesini tut dedi çeken kişi kızım tuttu baya nefes vermedi uzun süre nefesini tuttu o an bundan havalanma görüntüsu olmuş olabilirmi?
Düzenleyen Zeynep33 - 19 Nis 2023 Saat 16:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 18:42 |
|
" havalanma var dedi çocuk dru"
Tabii ki "havalanma" olacak!!!! Akcigerlerin vazifesi havalanmak!! Boyle SALAK doktorlarin sacma sapan vecizelerine takilmayin. Bu salaklar daha ne dediklerinin bile farkinda degiller! "Ronkus" lar ne olmus??? Bir sorsa idiniz! Goruyorsunuz, bu assagilik Turk doktorlarinin biri bile: Grip demez!! Bu pustlari sakin ciddiye almayin! Bu sarlatanlari; resmen Turk Tip Fakulteleri yetistiriyorlar! Pustluk oralardan basliyor!
|
|
![]() |
|
Zeynep33
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 20:47 |
|
Hocam geçen ronkus var diyen tıp fakültesindeki doktordu ben bugün şehir hastanesi çocuk druna goturdum sırtını dinledi temiz dedi ama film aynı astimli filmi gibi havalanma var dedi çocuk göğüse yönlendirdi beni çocuk göğüs de bakınca filme temiz ama havalanma var yani bı günde 2 doktor aynı şeyi söyledi ben daha önce hiç böyle havalanma vs duymadigiim için endiselendim film nasıl sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 03:02 |
|
Ben size NE diyeyim!!! Ben size bu doktorlarin sahtekar olduklarini daha kac defa anlatacagim!!
Giderseniz bu sahtekarlara, sizleri iste boyle kelime oyunlari ile dolandirmaya calisirlar! Akciger filmi; Derin nefes alinip tutarken cekilir. Bu salaklarin zannettikleri gibi degil! Bu sahtekarlara benim hakaretlerimi soylesenize!! Gidip beni sikayet etsinler de gorelim!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Nis 2023 Saat 03:04 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|