|
Boy uzaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 16:35 |
Hocam öncelikle sizin ilac kullanımı konusundaki hassasiyetinizi bilerek umarım kizmazsınız diye ümit ederek sormak istiyorum. Sosyal medyada dolaşan bi şurup var, adını yazip reklamını yapmak istemiyorum ama icerigjni yazacağım. İlacın biy uzatmaya yardımcı oldugu iddaa ediliyor
çeriğinde 26 Amino asit (L Arginin, L Lizin) Vitamin (A Vit, B1 Vit, B2 Vit, B3 Vit, B5 Vit, B6 Vit, B11 Vit, B12 Vit, C Vit, D Vit, E Vit, Biotin-H Vit, K Vit) ve Mineral (Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Çinko, Selenyum, Manganez, Krom, Fosfor, Bakır, Molibden ve İyot) kombinasyonu içeren bir gıda takviyesidir. Ben ogluma şimdiye kadar d vit dışında bi takviye kullanmadım, sizin de vitamin kullanımına sıcak bakmadiginizi biliyorum ama bir cok kişi kullaniyor bu nedenle doğruyu yine sizden öğrenmek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir; "Mumbo-Jumbo" ilac!
Kutusunun ustunu okuyun! 1- Saglik bakanligi'ndan mi onayli mi?? Yoksa Tarim Bakanligi'ndan mi onayli!
2- Herhangi bir hastaligi iyilestirmeye, tedavi etmeye yariyor mu? 3- Vitamin: B4, B8, B10 ve B11 artik vitamin olarak kabul edilmiyorlar! (NOT: B11, Folik asittir) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2023 Saat 18:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|