|
Yeşil kaka ve yoğun gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2023 Saat 21:57 |
Kadir bey merhabalar nasılsınız? Kızım 40 günlük 3.450 gr doğduğu anda kilosu 4.500 gr. Bundan 15 gün önce kuzumun gaz sancıları başladı ancak bu hafta çok yoğunlaştı sabah 7’den 10’a kadar ve akşam 7’den 10’a kadar sürekli ıkınma ve sancı halinde. Kakasını ve gazını memede yapıyor. Ne zaman gaz sancısı tutsa meme istiyor. Bu normal mi? Bir de en önemli sorum;kızım 1 haftadır yeşil köpüklü kaka yapıyor hatta bazen gaz çıkarttığında bezini kontrol ediyorum sadece yeşil sümükler çıkarmış oluyor öyle ki kısır bir döngüye girdik emiyor emdikçe gaz geliyor gazı çıkarmak için yine emiyor ve bu şekilde 4-5 saat ağlama krizleri uykusuzluk uğraşıyoruz. Ne yapmam gerekiyor ya da nerede yanlış yapıyorum? Bu arada sadece anne sütü alıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Yeni Doğan Özellikleri" ve "Bebek gazı" yazılarımı okuyun.
SAKIN o sekilde meme vermeyin, daha beter olur. Zaten "yeşil kaka" çok yediğinin işaretidir. Yazılarımı veya kitabımı okumuş olsanız, bunlar başınıza gelmezdi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2023 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Hocam yazınızı okudum ama kriz anında meme vermekten başka çarem kalmıyor.Peki bu gaz dönemi ne zaman biter? ikınma dönemi yirmi gün demişsiniz gaz dönemi aylarca mı sürüyor?
Düzenleyen mmeryemakkaya - 25 Haz 2023 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Hocam bir de 1.ben demir hapı var bu yüzden de bebeğimin kakası yeşil olabilir mi? 2. Sütüm çok tazyikli öyle ki kuzum emerken sürekli genzine kaçıyor öksürüyor ne yapmak lazım? 3. Benim Yediklerim yada Ayaklarımın üşümesi bebeğimi etkiler mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O sözüm ona, "kriz" zamanlarında kucağınıza alın ve gazını çıkarın.
Anlattığım şekilde sırtına vurun. Emzirirken bebek yatar durumda OLMASIN! Dik durumda emzirin. Üşüme ve yedikleriniz ile hiçbir alakası yok!! Tipik kocakarı uydurmaları.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|