|
Cam kırığı yutması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 12:16 |
Merhaba hocam,
kız 7 yaş Devlet has.acilden yazıyorum Kızım sabah meyve suyu içerken bardağın dibinde cam kırığı ve boğazında batma hissedince bana gösterdi bardağı lavaboya döktüm bende cam kırığı buldum tabi çocuk olduğu için yutup yutmadığından emin değiliz mecbur acile gittik röntgen istedi çektirmedik dışkısında kan vs takip edin dedi mide koruyucu verdi almadım size sormak istedim.resmini de atacağım boğazına yüzeysel telefon ışığı ile baktı birşey görmedi.sizce nasıl bir yol izleyelim ![]() Düzenleyen NAZLI35 - 27 Tem 2023 Saat 12:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tövbe yarabbi!!!
Röntgende görülebilen TEK cam cinsi, çok özel durumlarda kullanılan; "Kurşunlu camlardır". Onun haricindeki hiçbir cam Röntgende gözükmez. Genellikle, mide asiti keskin kenarları eritir ve cam parçası, kendiliğinden, zarar veremeden kaka ile atılır. Neymiş o; "mide koruyucu"??? Patates , Muz ve Elma gibi posalı gıdalar yedirin. Söylenenlerin hiçbirini dikkate bile almayın. Hiçbir dediklerini yapmayın, keyfinize bakın. Kanama yapsa ne olacak!! Laf! Herhalde ilk defa karşılaşıyor. |
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen sizin dediklerinizi uyguluyoruz.teşekkürler hocam allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|