Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cam kırığı yutması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cam kırığı yutması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cam kırığı yutması
    Gönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 12:16
Merhaba hocam,
kız 7 yaş
Devlet has.acilden yazıyorum
Kızım sabah meyve suyu içerken bardağın dibinde cam kırığı ve boğazında batma hissedince bana gösterdi bardağı lavaboya döktüm bende cam kırığı buldum tabi çocuk olduğu için yutup yutmadığından emin değiliz mecbur acile gittik röntgen istedi çektirmedik dışkısında kan vs takip edin dedi mide koruyucu verdi almadım size sormak istedim.resmini de atacağım boğazına yüzeysel telefon ışığı ile baktı birşey görmedi.sizce nasıl bir yol izleyelim

Düzenleyen NAZLI35 - 27 Tem 2023 Saat 12:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 13:02
Tövbe yarabbi!!! 
Röntgende görülebilen TEK cam cinsi, çok özel durumlarda kullanılan; "Kurşunlu camlardır".  Onun haricindeki
hiçbir cam Röntgende gözükmez.
Genellikle, mide asiti keskin kenarları eritir ve cam parçası, kendiliğinden, zarar veremeden kaka ile atılır.
Neymiş o; "mide koruyucu"??? 
Patates , Muz ve Elma gibi posalı gıdalar yedirin. 
Söylenenlerin hiçbirini dikkate bile almayın. Hiçbir dediklerini yapmayın, keyfinize bakın. 
Kanama yapsa ne olacak!! Laf! Herhalde ilk defa karşılaşıyor. 

Yukarı Dön
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2023 Saat 14:24
Aynen sizin dediklerinizi uyguluyoruz.teşekkürler hocam allah sizden razı olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.