|
Astım bronşit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ece
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eki 2023 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Astım bronşitGönderim Zamanı: 01 Eki 2023 Saat 11:18 |
|
Hocam merhaba ;
2 kız çocuğu annesiyim, 2 kızımda bronşit astım hastası teşhisi kondu. Bir kızım 2 yaşında diğeri 5aylık. 2yaşında olan kızım 2 defa yoğun bakımda yattı birçok kezde hastane yatışı oldu ve sürekli ventolin cortair prednol tarzı ilaçlar kullandılar, ve bu ilaçları evde de kullanıyoruz .İlk yoğun bakım yatışı olduğunda zatürre teşhisi kondu. Çok korkmuştum günlerce yoğun bakım kapısında bekledim.. bu şekilde sürekli hasta olduğu için evde ventolin ve flixotide aeroChember ile kullanmamızı söylediler ama bunların hiç birini kullanmak istemiyorum çocuklarımı ilaca mahkum etmek istemiyorum.. 5aylık kızımda 3aylıkken bronşiolit teşhisi kondu bir hafta hastanede yattı ona da aynı havalar ve kortizon verildi bu durumdan çocuklarım ve ben çok yorulduk ne yapmalıyız hocam elimiz kolumuz bağlandı artık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2023 Saat 19:34 |
|
Kesinlikle o; dunyanin en assagilik yaratiklari olan doktorlara bir daha gitmeyin, soyledikleri hicbir seye
inanmayin ve sakin verdikleri ilaclari kullanmayin. Cok muhtesem kazik yemissiniz!! Forum sabit yaziarindan: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun, sizi nasil dolandirdiklarini anlarsiniz. Turkiye'de uygulanan astim sahtekarligi ile yazilarimi okuyun. Bu PUSTLAR asla Grup teshis etmezler. Ilgili yazilari okuduktan sonra tekrar konusalim.
|
|
![]() |
|
Ece
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eki 2023 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2023 Saat 20:28 |
|
Hocam okudum fakat böyle durumlarda çocuğumu nasıl tedavi edeceğim
O ilaçları kullanmazsam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2023 Saat 22:34 |
|
O ilaclar tedavi ETMIYORLAR!! Sagladiklari "sahte iyilik hali" ile sizi kandiriyorlar.
Lutfen yazilarimi daha dikkatli okuyun ve okumaya devam edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|