|
Surekli tekrarlayan antibiyotik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Asliguz
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Surekli tekrarlayan antibiyotikGönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 10:56 |
|
Hocam Merhaba,
Oncelikle size cok tesekkur ederiz. Cok caresizim, benim durumumda olan bircok kisiye isik tuttugunuz icin size minnettariz. Oglum 5,5 yasinda gecen ay orta kulak iltihabi oldu, hali hazirda Augumentin kullanirken, 7.gunde oksuruk devam ediyordu ancak gece ateslenince doktora goturduk. Zaturre baslangici dedi, Cinden salgin var siz de kendinizi kollayin dedi. Ve Klamer yazdi, yani 2.antibiyotik. Emin olmak icin sordum ama ikisi farkli antibiyotikler dendi. Caresizce kullandik, bu hafta 7.gunde kontrole gittigimizde, cigerler iyi ama kulaklari hafif kizarik dedi ve ben aglayacaktim. Yine augumentin yazdi hsonu kotu olursa alin dedi. Ben bu duzene bir dur demek istiyorum, nolur yardim edin. Antibiyotiksiz nasil atlatiriz bu sureci? Bu arada alerjik oldugu icin klasik Levmont surekli kullanin diyorlar, bir kullanip bir birakiyoruz. Nolur yonlendirin hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 18:58 |
|
Yazilarimi okusa idiniz, beni bu zahmetlerden kurtarirdiniz!!!
1- Orta kulak Iltihaplari, "iltihap" degildir!! Mekanik hadisedir ve ASLA Antibiyotiklerle iyilesmezler! 2- Zaturre baslangici diye bir tibbi terim yoktur. Bu tamamen assagilik sarlatan Turk doktor uydurmasidir. Nasil ki, "Beta" diye bir bakteri (onlar virus bile diyebiliyorlar) yoksa, Streptokok diyemedikleri icin, boyle sacmalayip, Uluslar arasi kongrelerde Turkiye'yi REZIL edebiliyorlar. 80'li yillarda da, ahmak Turk laboratuvarlari "mg/dL" yerine "%" sembolu kullanmakta israr ederek, Turkiye'yi rezil ediyorlardi. Sonradan, "mg/dL" seklinde rapor veren bilgisarli olcum cihazlari gelince, ESEK GIBI ogrendiler.. Yazilarimi okuyun. Turk cocuk doktorlarina inanmayin. Kulak agrisi olursa, sadece anlattigim gibi Iliadin DAMLA kullanin. Turkiye'de KBB doktorlarinin cok unlu bir sahtekarligi da: "Kulaginda kizariklik var" dolandiriciligidir!! Kasten size hicbir ise yaramayan antibiyotikler ve ilaclar vererek sizleri bu islerin ilaclarla duzelemeyecegine ikna ederler. Sonra da: "-Goruyorsunuz, ilaclarla duzelmiyor, buyurun ameliyata !" diyecekler. Bu assagilik doktorlardan uzak durun. Kulaginda sivi olan veya kulak zari kizarik olan cocuk, agridan yeri-gogu yikar!! Agri yoksa, tedavi edilecek bir Orta Kulak iltihabi da yoktur! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2023 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
Asliguz
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 19:27 |
|
Hocam yazilarinizla yeni tanistim, hepsini okuyacagim. Suana kadar anladigima gore, 2*2 illiadin, yatar pozisyonda damlatilacak ve hangi tarafa damlatiyorsak o kisimda 1 dk yatarak bekleyecek. Bir de ates ya da agri olursa Bactrim demissiniz, ates olmazsa peki sadece Illiadinle mi devam edelim? Hocam yazilariniza nasil ulasacagim bir de bu konuda isik tutarsaniz minnettar kalirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 19:45 |
|
1- Ilk sayfada YAZARLAR kisminda benim makalelerim var, oradaki listeden ilgini cekenleri okuyun.
2- Forum sabit kisimdan ilginizi cekenleri de okuyun. 3- Forumdaki, gunluk soru-cvaplari her gun takip edin. Bunlar zor geliyorsa, kitabimi alin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|