|
Bademcik ve lenf bezi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ecrinzehra
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Oca 2024 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinzehra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bademcik ve lenf beziGönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 07:26 |
|
Kadir bey kac gündür perişan haldeyim çünkü oğlum 7 buçuk yaşında küçüklüğünden beri sım hastalanır grip olur. Ama benim kafamı kurcalayan sey bu sene eylülde üst azı dişi çekildi daha sonra antibiyotik kullandı ve bır hafta sonra ateslendı iki gün yğksek ateşi oldu saglık ocagı antıbıyotık verdi kullandık. Sonra aralık ayında diğer azı dişi iltihap yaptı ve yüzünün bir tarafı şişti o dişide çektiler antibiyotik bır bucuk şişe kullandık. Sorum şu oglumun boğazına baktığım zaman bır bademcik diğerine göre büyük oldugunu farkettim ve üstünde bademcik tası gibi beyalıklar vardı kulak çöpüyle hafıf bastırınca cıktı ve boşluk kaldı orası ve ara ara o bademciğinde oldugunu farkettim yine bu hafta hafıf atesı oldu ve bogazının acıdıgını söyledi zaten burn akıntısı tıkanıklığı sürekli olan bir çocuk. Bogazına baktığım zaman arka duvarında kızarıklık kabarıklok vardı sadece soguk algınlıgı verdim ve biraz daha iyi burnunu sürekli temizliyorum cok sümük çıkıyor. Bu arada bogazından dısardan da belli olan iki tane şişkinlik farkettim. Ve boyutları 3cm ve 2.5 cm cıvarında gibi hareketli. Aslında sizin yazılarınızı okuyunca biraz rahatlamıstım. Ama tek taraflı bademcik büyümesiyle ilgili o kadar kötü seyler okudum ki hatta parca alınır kötü hastalık olabilir dıye hatta forumda da gördüm bayılacak duruma geldim. Ben oğlumu iki seneden fazla oldu kan tahlılı yaptırmadım hastalanınca hep özele giderdik ama son iki senedir saglık ocagına götürüyorum. Bi r iki defa özelin aciline götürmüştüm. Zaten çok hassas bir çocuk ben böyle haberi okuyunca yıkıldım lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
|
Ecrinzehra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinzehra
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 12:40 |
|
|
![]() |
|
Ecrinzehra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinzehra
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 12:45 |
|
Ayrıca ben yeni üye oldum ve ilk kez kac gündür yazdıklarınızı okuyorum benim oğlum dogdugundan beri bogazı kızarsa doktora özele götürürdük sürekli grıp olsa dahi antibiyotık verip kontrole cagırılardı okula basladıktan sonra daha da hassas oldu ve suan cok üzülüyorum antibiyotikte cok kullandık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 19:34 |
|
Maalesef, HER ateslendiginde, Antibiyotik verildigi icin, oglunuzda antikor olusumu OLMADI.
En az 2 sene (kis) bu sekilde gecer. Yazilarimi okuyun. "Bademcik taslari" tekrarlarsa, alinmalarinda fayda vardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Oca 2024 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Ecrinzehra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinzehra
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 19:45 |
|
Teşekkür ederim ama bademcijleri büyük değil ve bir tanesi digerine göre büyük alınmazsa zararı olur mu birde doktpra götürmeye korkuyorum forumda okuduklarımdan sonra kötü bir seyler diyecek dıye sürekli baska yerlere sevk edecekler dıye
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|