|
Bıldırcın yumurtası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 23:31 |
Hocam merhabalar,
Oğlum 26 aylık ve kutu sütü içiyor. Yemek yeme noktasında beni çok zorluyor. Daha peynirin yumurtanın tadını bilmez. Görmediği şekilde yedirmeye çalışıyorum. Farklı bir tad alırsa hemen ağzından çıkarıyor. Et yemiyor. Et suyuna çorba ve pilav yapıp yediriyorum gibi. Hocam gece saat 4 gibi bir biberon süt içiyor. Sütüne çiğ bıldırcın yumurtası kırsam faydası yahut sakıncası olur mu? Önerir misiniz? Amacım biraz olsun faydalı bir şeyler yemiş olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildircin yumurtasinin , hicbir ustun tarafi yoktur. Duyduklarinizin tamami; sirf satis olsun diye uydurulmus,
"sehir efsaneleridir". 4 hatta 6 tanesi ancak bir tavuk yumurtasi eder. Lahmacun deneyin! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|