Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Havalemi epilepsi mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Havalemi epilepsi mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 266
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Havalemi epilepsi mi
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2024 Saat 15:45
Kizim 3.5 yasinda 7 kez havale gecirdi. Hepside atesliydi. Ilk havale 13 aylikti. TOMOGRAFI istenoldi musade etmedim egg cektirdik temiz denildi. En son havalesini 1.5 ay once gecirdi. Dr cok fazla havale sayisi tekrar egg bakalim dedi. Cekildi ve bozuk ciktigi soylendi..Simdi bu ne anlama geliyor. 
Bu zamana kadar tavsiye ettikleri epilepsi ilaclaeini red etmistim. Simdi yine bu ilaclari recete etmek istiyorlar.
1. Simdi epilepsi mi atesli havalemi  nasil anlayacagiz.
2. Epilepsi ise ilaclari kullanmak yada kullanmamak arasinda bir fark olur mu
3. Atesli havale ise ilerleyen yaslarda epilepsi gozukebilir mis bu dogru mu
4. Biliyorum havalenin ona zarari yok ancak bazen cevreden dili havale sirasinda geriye kacti agzini acip kalin bir bez sıkistir vesaire bunlar dogru uygulamami . 
5havale sirasinda dil geriye kacabilir mi

Düzenleyen toprak1 - 18 Şub 2024 Saat 19:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121302
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2024 Saat 19:37
NE Tomografisi??? NE EEG'si??? Bunlari ancak Turk doktorlari gibi  dolandiricilar isterler! 
Cocuklarda "Havale" 6 ay ile- 4 yas arasi siklikla olur ve HICBIR ZARARI YOKTUR. 4-6 yas arasi "Havale
 hikayesi" olanlarda da havale olabiliyor. 
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin! 
SAKIN Turk doktorlarinin tavsiye ettikleri ilaclari kullanmayin... Hicbir ilmi gerekcesi YOKTUR! 
Havale, beynin kendini koruma mekanizmasidir. 
Ilk sayfadaki, yazarlar kismindaki listemden;  "Ates ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. 
40 seneden beri anlatiyorum, ama bu dolandirici Turk doktorlari sirf aileleri dolandirabilmek icin bunlari
 duymazdan gelirler! 
Hastalari; "Ates ve Havale ile dolandirmanin dayanilmaz bir cazibesi" vardir! 
Atesi cikan HER hasta ailesini, "menenjit olabilir" sahtekarligi ile kandirirlar ve tamamina antibiyotik 
yazarlar! 

Yukarı Dön
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 266
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2024 Saat 19:44
Tesekkur ederim hocam biliyorum ona zarari yok. Yanliz cevrede soyle birseyler cok sik duyuyorum. Havale sirasinda dili geriye kacmis. Havale sirasimda dilini isirmis vesaire.. boyle bir durum yadanilabilir mi agzi acmaya calisip kalin bez koyun falan yazmis bazi dr dogrumu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121302
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2024 Saat 20:21
Hicbir sekilde ugrasmayin.. VE esas, SAKIN hicbir Turk doktor ve halkini DINLEMEYIN.
Turk doktor ve insanlari saglik konusunda son derecede cahillerdir.
1- Havale esnasinda, KASILMA olur! Kasilma durumunda, ASLA dil geriye kacamaz!! 
2- Dilin geriye kacmasi; SOK durumunda, gevseme sonucu olur!  Bu yuzden anesteri uygulanirken, agiz icine,
ozel bir cihaz konulur! Turk doktorlarinin bu iki farkli durumdan  haberleri bile yoktur!  
Bu uygulamayi daha Tip egitimi sirasinda bile gorurler, ama akil bile edemezler!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2024 Saat 20:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.