Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vitamini ve grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vitamini ve grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vitamini ve grip
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 13:30
Hocam oğlum 6 yaşında. Geçen sene anasınıfına giderken 1 hafta okulda 2 hafta evde idi. Geçirdiği gribal hastalıklardan dolayı. Bu sene Eylül ayında 1 ampul içirdim. 1 kez hafif grip oldu. Ateşi bile çıkmadı. 2 ay hasta olmadı. Aralık ortasında tekrar gribal hastalıkları mıknatıs gibi çekti getirdi eve. İçgüdüsel olarak Ocak 22 de test yaptırdım. D vitamini 28 çıktı. 1 şubatta 1 ampul içirdim. 20 gün oldu. 10 gün sonra 1 ampul daha vereceğim. Çok şükür hasta olmadı. D vitamini hastalıklara karşı koruyucu mu? Bağışıklığı mı güçlendiriyor? Eğer öyleyse yıllardır neden d vitaminini savunduğunuzu anladım. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120788
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 19:11
D vitamini hasta olmanizi ONLEMEZ! Sadece hasta oldugunuzda rahat ve kisa surede atlatmanizi saglar! 
Evet; sirf bu yuzden Turk doktorlari sizlerin D vitamini almanizi istemezler!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2024 Saat 19:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.