|
Pedifen iburamin ikisi kullanimi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Pedifen iburamin ikisi kullanimiGönderim Zamanı: 07 Nis 2024 Saat 21:37 |
|
Hocam size bir şey soracağım anca sizin cevabınız benim kafamı rahatlatır
Kızım 16 aylikken grip olmuştu doktor bize pedifen ve iburamini aynı anda vermişti çok net hatırlıyorum ikisini de sabah akşam icir demişti bende her ikisini de yarım saat arayla iciriyodum kızım 3 4 saat sonra kusuyordu Yani kızım zehirlenmiş mi oldu aynı içerikli ilaç kullandi diye Şuan kızım 29 aylık 1 yıldır aklimdan çıkmadı bu iki ilaci aynı anda 4 gün kullandim kızıma bir zararı olmuşmudur bilmediğim benim hocam lütfen cevap verin burdaki doktorlardan artık bıktım ne ilaç verdikleri bellisiz ne yaptıkları bellisiz Kızımın iç organlarına vs her hangi bir zarar vermismidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 04:09 |
|
Allahtan KUSMUS!!! Yoksa kesin zehirlenirdi! 1 seneden fazla gecmis, bir sey olsa idi daha ilk 1 ay icinde
cikardi!
YOK!! BU ahmak Turk doktorlarinin akillanacaklari YOK! Bu kadar hakeretlerime ragmen, gene bildiklerini uyguluyorlar! Is; size dusuyor! Turk doktorlarinin verdikleri ilaclalarin MUHAKKAK icini okuyun, oyle kullanin. Bunlarin duzelecekleri filan YOK! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|