Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ter ve kalp
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ter ve kalp

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ter ve kalp
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 23:07
hocam merhaba 2 sorum olacakrı
1/ gece uyurken cok terleme bası ensesi sırtı 3.5 yas erkek 13 kg idi en son. uyurken agız acık değil. dviti 36 idi ampul kırıyorum senede 1,2 bu terlemsi neden olur önemlimidir. bez koyup değişmeyi
ihmal edersem buz gibi oluyır sırtı hasta edermi onu?

2/ sorum sosyal medyada organ nakli ile ilgli sayfa gördüm. basit bi gripten sonta kalp nakline ihtiyac duyam bi sürü cocuk. cok korktım cok üzüldüm. cogu kez grip diye doktora bile götürmüyorum. gribin kalbe vurması neden olur olmamaso için yapılacak bişy varmıdır? mesela suam kızım grip geniz akıntısı vardı horlama vardı öksüre döndü akşamları ateşleniuor gözüde kızardı doktor hemen antibitotşk yazmıs ben salıdan beri vermiyorum ptesi 1 hafta olcak ateşlenmesi ama bu gördüğüm sayfa morelimi bozdu. grip neden kalbe vurur. cok öksürdğü zaman kalbim cıkacak sanki diyor kızım korktum iyice. dilde pas koku yok Ateş zAten dirençl yüksek değil. antibiyotik vermeui düşünmüyorum ama bu kalbe vurma hadisesi beni korkuttu cevabınız için şimdiden
teşekkürler hocam.

Düzenleyen aleynaaa - 20 Nis 2024 Saat 21:34
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2024 Saat 22:16
hocam geride kalmış mesajım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 09:28
1- D vitamini eksikligi yapar! 1 ampul Dvit3 icirin. Kirmadan once iyi calkalayin.
2- SAKIN, Turkiye'de; saglik ile ilgili hicbir ortamdaki Turkce doktor yazilarini OKUMAYIN.! Bunlarin tamami
 sarlatan doktorlar tarafindan, sirf sizleri korkutup, hemen doktorlara kosmaniz icin yaziliyor! 
- Gripler kalbe filan vurmaz! Bir dusunun? HER Grip geciren cocuk ailesi sirf bu sebeple doktorlara gidecek!
   Bu sahtekarligin mali boyutunu siz hesaplayin! Bunlar boyle assagilik sahtekarlar! Sirf sizler evde Gripleri
   atlatamayin diye sizleri korkutuyorlar!
- Siz benim yazilarimi okuyun. Sakin bu sahtekarlarin yazdiklarina kanmayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Nis 2024 Saat 09:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.