|
ter ve kalp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 23:07 |
hocam merhaba 2 sorum olacakrı
1/ gece uyurken cok terleme bası ensesi sırtı 3.5 yas erkek 13 kg idi en son. uyurken agız acık değil. dviti 36 idi ampul kırıyorum senede 1,2 bu terlemsi neden olur önemlimidir. bez koyup değişmeyi ihmal edersem buz gibi oluyır sırtı hasta edermi onu? 2/ sorum sosyal medyada organ nakli ile ilgli sayfa gördüm. basit bi gripten sonta kalp nakline ihtiyac duyam bi sürü cocuk. cok korktım cok üzüldüm. cogu kez grip diye doktora bile götürmüyorum. gribin kalbe vurması neden olur olmamaso için yapılacak bişy varmıdır? mesela suam kızım grip geniz akıntısı vardı horlama vardı öksüre döndü akşamları ateşleniuor gözüde kızardı doktor hemen antibitotşk yazmıs ben salıdan beri vermiyorum ptesi 1 hafta olcak ateşlenmesi ama bu gördüğüm sayfa morelimi bozdu. grip neden kalbe vurur. cok öksürdğü zaman kalbim cıkacak sanki diyor kızım korktum iyice. dilde pas koku yok Ateş zAten dirençl yüksek değil. antibiyotik vermeui düşünmüyorum ama bu kalbe vurma hadisesi beni korkuttu cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam.
Düzenleyen aleynaaa - 20 Nis 2024 Saat 21:34 |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam geride kalmış mesajım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- D vitamini eksikligi yapar! 1 ampul Dvit3 icirin. Kirmadan once iyi calkalayin.
2- SAKIN, Turkiye'de; saglik ile ilgili hicbir ortamdaki Turkce doktor yazilarini OKUMAYIN.! Bunlarin tamami sarlatan doktorlar tarafindan, sirf sizleri korkutup, hemen doktorlara kosmaniz icin yaziliyor! - Gripler kalbe filan vurmaz! Bir dusunun? HER Grip geciren cocuk ailesi sirf bu sebeple doktorlara gidecek! Bu sahtekarligin mali boyutunu siz hesaplayin! Bunlar boyle assagilik sahtekarlar! Sirf sizler evde Gripleri atlatamayin diye sizleri korkutuyorlar! - Siz benim yazilarimi okuyun. Sakin bu sahtekarlarin yazdiklarina kanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Nis 2024 Saat 09:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|