|
Alerjik rinit ve kulakta sıvı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aeha
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerjik rinit ve kulakta sıvıGönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 15:52 |
|
Kadir Hocam merhaba,
On gün önce grip geçirdim ateşim bir gün sürdü kas ağrılarım da bir gün sürdü sonra ağrım kalmadı fakat o günden beri burnum tıkalı aktığında yeşil akıyor, kulağımda ve boğazımda hafif bir ağrı var ve gözlerimin üstü dolu gibi. Bir de sesim kısık. Bu sabah dayanamayıp KBB‘ye gittim alerjik rinit, faranjit ve kulakta sıvı var dedi. Antibiyotik, kortizonlu burun spreyi, boğaz spreyi ve balgam söktürücü bir ilaç verdi. Kullanmak istemiyorum Ama bu şikayeti iki ayda bir yaşıyorum neredeyse her hastalıktan sonra en az 10-15 gün tıkalı kalıyorum. Cocuklarimi sizinle büyüttüm hocam bana da bir yol gösterir misiniz, artık bu durum beni yormaya başladı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 22:41 |
|
SAKIN o ilaçları kullanmayın.
Sadece Ilıadın spreyı,i (erişkin tip) damlalıklı bir şişeye boşaltın ve 5 gün, günde:2x2'şer damla her iki burun deliklerine sırt üstü yatar durumda damlatın. Bugünden geriye gıderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|