|
Göz akması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2024 Saat 21:52 |
Hocam 31 aylık kızım bu sıcakta grip burun akması vs alışkınız ama bu sefer 3 gündür hiç durmadan gözü akıyor onun için önerdiğiniz, bir şey var mı gözü aktikca ağlıyor gözünün içi sıcak diyor niye böyle oldu anlamadım izmir sıcak bu sıcakta nasil böyle grip oldu bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen Griplerde, bilhassa kuvvetli sümkürenlerde, "gözden burun boşluğuna açılan kanal" tahriş olur.
5 gün, İliadin damla, sırt üstü yatar durumda ve baş aşağı sarkar durumda, günde:2 defa ikişer damla her iki burun deliklerine damlatın. |
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam bugün illadin sprey alıp damlalik şişeye koyup damlattim aksam ustu kızımın göz akması geçti böyle bir kere de etki etmesi normal değil mi eczacı alerji olmuş alerji şurubu kullanabilirsiniz dedi kızımın gözünü görünce gerek yok dedim inanın hocam kızım 7 aylikken doktor zatiden vermişti o zaman bilmiyordum sizi kızıma kullanmıştım her göz akmasına alerji diyolar hep
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Derler!! Türk doktorları bilmedikleri her bir halta "allerji" derler! Onları ciddiye almayın.
İliadin damla ile "göz yaşı kanalı" açılınca şikayeti hemen geçer. AMA siz genede 5 gün kullanın yoksa tekrar kapanabilir. Günümüz "eczacıları" da bir alem!! Eczacılığı bitirdiler şimdi de hastalıkları TEŞHİS ediyorlar! Önce; Aferin,Peditus ve Calpol'ün parasetamol olduğunu ve beraber verilemiyeceğini bir öğrensinler!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|