|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülşençk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tahlil sonuçlarıGönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 17:38 |
|
İyi günler hocam, oğlum 4 yaşında 14,8 kg ve 105 cm boyunda. Bugün genel muayene için doktora gitmiştik. Çıkan tahlil sonuçlarını ekliyorum. Bazı değerleri referans aralığı dışında, o yüzden biraz panikledim. Bu arada geçen yıl temmuz ayında d vitamini 21 di 1 ampul vermiştim. Sonra şubat ayında tekrar 1 ampul verdim. Sizin yazdıklarınızı okuduğumda 21 değerine 1 ay arayla 1 er ampul içirdiğinizi okudum ve O yüzden 6 arayla vermiş oldum. Şimdi 1 ay önce 1 ampul daha verdim. D vitamni bayağı yüksek çıkmış. Değerlendirebilirseniz sevinirim hocam.
Düzenleyen Gülşençk - 17 Tem 2024 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 19:32 |
|
D vitamini istenen seviye:50-100 arasıdır.
150 üstünde risk başlar. Bir tehlike yok ama; Kendi başınıza iş yapmayın.
|
|
![]() |
|
Gülşençk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 19:36 |
|
Teşekkür ederim hocam. Kendi başıma değil aslında okuyarak size de aynı soruları sormayayım diye yaptım ama bi daha size sormadan yapmam hocam. Gittikçe yükselme gibi bi durum olmaz değil mi? Bir de diğer sonuçlar için yorum yapmadığınıza göre bi sıkıntı yoktur heralde hocam değil mi?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|