|
Vücutta leke |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2024 Saat 12:02 |
https://i.hizliresim.com/td5xvtf.jpg
Kadir hocam merhabalar. Kızım 11 yaşında. Umarım resimler açılır. Dün sabah vücudunda kaşıntı ile lekelenme oluştu. Kabarık ve sulu değil. Eşim doktora götürdü. Alerji olmus deyip serum vermişler. Gece söndü ama izi vardı. Bu sabah daha kötü uyandı. Yayılma daha da arttı. Gözlerinin içi kanlanmis dışı şiş ve kızarık. Genital bölgesi ve poposu hariç her yerde var lekelenmeler. 3 gün önce yorgun ve istahsızdı, hafif de ateşi vardı. Müdahale etmedim.Ne olur yardımcı olun. Ne yapayım . İlaç da yazmışlar. Size sormadan kullanmak istemedim. Ase cold şurup, ibu fort şurup ve Allerset şurup vermişler. Kullanmadım. Sadece sipraktin verdim. İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum Kadir hocam, doktor ürtiker demiş. Bir şeye sıkılmış ,stresten olmuş 4 gün serum takılacak , Allerset şurubu da 4 gün boyunca sabah akşam içecek demiş. Sizin vereceğiniz cevap benim için çok önemli. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Simdiden çok teşekkür ederim
Düzenleyen amara - 01 Ağu 2024 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik ürtüker. Serum gereksiz!! yapılan soytarılıklar "Tamamen duygusal!"
Bu tip ısrar eden ürtiker döküntüleri en fazla Barsak solucanlarının barsak içinde ölüp, hazm edilmeleri ile olur. Bugün 2 ölçek Andazol şurup içirin, 3 hafta sonra tekrar içirin. Barsakların çabuk boşalması için, Fleet enema,Çocuklar için olanı içirin.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam. Hocam cehaletimi mazur görün lütfen. Fleet enema baktık makattan uygulanıyor sanırım. Hem şurubu içirip hem bağırsak bosaltici mi kullanalım? Doğru anladım değil mi? Bağırsak bosaltici bir kez kullanmamız yeterli mi?
Düzenleyen amara - 01 Ağu 2024 Saat 15:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fleet; MÜSHİL!!!! Bir kere verilecek...
ANDAZOL PARAZİT İLACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam mesajımı düzelttim hocam. Kusuruma bakmayın. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|