Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El ayak ağ hastalığı süreci
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

El ayak ağ hastalığı süreci

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El ayak ağ hastalığı süreci
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:10
Kadir hocam yazılarınızı da okuyorum bir yandan ama evde yeğenim ve kızım ikisi birden hasta. Yeğenim 1 yaşında ateşle başladı popoda pişik gibi ama içi iltihaplı gibi kabarcıklar vardı. Su çiçeğine benzettik. Su çiçeği aşısı da daha haftaya olacaktı aşısı yok.. ama karın ve sırt bölgesinde yok , kol ve bacakta var bi iki tane..

Ondan iki gün sonra yani dün akşam 2 yaş 13 kg kızımda ateş başladı baya yüksekti ve inatçıydı calpol verdim gece çok keyifsizdi.. çok düşmeden geri çıktı.genel olarak ateşli. Ellerinde ve ayaklarında kızarıklıklar oluştu.. kimisi de iltihaplı ve küçük gitgide çıkıyor demin de dirseğinde dizinde kabarık gibi çıktılar.. Az önce Dr a getirildik Dr yatırmak idtedi kan sonucuna göre , hemen damar yolu istediler kabul etmedim, sadece kana bakılacak.. el ayak ağız da olabilir eğer oysa herhangi bir ilaca gerek yok dedi. Ama ateş 39.5 yatırmanız lazım nasıl gidersiniz diyor.. fotoğrafları gönderiyorum..

Bir de gözünde alt kirpik dibinde iki tane çıktı eğer su çiçeğiyse 2 tane krem ismi okumuştum forumlarda bulamıyorum o mesajı şimdibi türlü..

Düzenleyen Sevday - 06 Ağu 2024 Saat 03:16
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:11
Bir de ağız içinde de aft ve küçük dilin etrafı da kızarıklıklar var orayı foto çekemedim henüz.. sürekli ağzım acıyor diyor.. ağız kenarında çok az
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:17
[IMG][/IMG]

Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:19
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:21
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:24
Bir de elinin baş parmağını ateş olmadan bi kaç gün önce bişey ısırdı acıyor diyip duruyordu önce kabardı eti, sonra sivilce gibi oldu şimdi içi iltihaplı gibi oldu.. hastalıkla mı ilgili ya da

[IMG][/IMG]

Düzenleyen Sevday - 02 Ağu 2024 Saat 21:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118573
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 23:28
Her ikisi de degil
Isilik cinsi dokuntu
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2024 Saat 02:42
Dr her iki çocuk da el ayak hastalığı dediler.. el ayak gibi kızarıklıkların çok olduğu bölgeler için kaşıntı ve acıyı azaltacak jel istemiştim ama dexoctin krem yazmış onu kullanalım mı bir zararı olur mu? .Bide ateş düşürücü ve allerset yazmış.. döküntüler de iyice çoğaldı sivilce gibi büyüdüler pütür pütür.. allerset i kullanalım mı kadir hocam acıyor diyor uyuyamıyor bi türlü?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.