|
Eşim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayrunnisa ates ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrunnisa ates
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 16:54 |
İyi günler
Siğil konusunda soru sorucaktım kadir bey Eşimin sadece bacak arasında siğil var. Zamanla da çoğalıyor. Her yerde farklı bir şey yazıyor yada anlatılıyor. Kendisi hiç önemseme de ilerde sağlığı için problem yaratır mı? Hangi bölüme gitmemiz gerekir. Sizin tavsiyeniz nedir hocam merak ediyorum. HPV siğil gibi büyük bişey olabilir mi
Düzenleyen Hayrunnisa ates - 06 Ağu 2024 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Siğil" NE????
Verru cinslerinden biri mi? Molluscum mu?? Condyloma accumulata mı? Türkçe tıbbi terimlere ASLA inanmam ve güvenmem. "Eş" NE???? Bay mı, Bayan mı? Ya resim gönderin (özelden de olabilir) veya Cildiye görsün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ağu 2024 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
Hayrunnisa ates ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrunnisa ates
Bay için sordum
Condyloma acuminatum bir iki tane vardı. Jiletle kaynatılmış çevresinde daha çok çıkmaya başlamış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Condyloma accuminata; HPV ile olan bir hastalıktır.
Cinsel temas ile bulaşır. Sizin mutlaka EN kısa zamanda HPV aşısı olmanız ŞART! Tedavi: 1- Sıvı nitrojen ile dondurulabilirler (Cildiye doktoru biliyorsa) yapabilir. 2- Kesilerek çıkarılmazlar!! Ancak "Laser" ile yakılabilirler. 3- Bazı kremler işe yarar: Alverox, Zyclara, Podocon-25, Veregen gibi.. Gene de bir Cildiye kontrolünde olmanız çok iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|