|
2 Yaş uyku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Clkknt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2024 Saat 19:36 |
Hocam tam 25 aylık oğlum var. Geçtiğimiz ay anne sütünü sonlandırdık. Bir aydır ninni eşliğinde sırtını okşayarak uyurdu. Son dört beş gündür bana giiiit giiit diyor. Yataktan da kalkıyor halıya betona falan yatıyor. Öyle kendisi uyuyor ama sert zeminde. Hocam ne yapcaz anlamadım yatağını değiştirmedik beraber yatıyorduk zaten memeden ayırdım ama hala yan yana uyuyorduk. Öğlen de uykularını kaldırdı. İki üç gündür asla uyumuyor öğlen. Erken değil mi acaba saat üç dörtten sonra yediye kadar sarhoş gibi yürüyor her yere çarpıyor düşüyor gözler kıpkırmızı ama uyunuyor. Akşam 7 sabah 6 uyuyor Bi iki kere belki kalkıyor su için. Böyle az uyku yeterli mi.
|
|
![]() |
|
Clkknt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de yastıksız falan sepsert ince halı üzerinde fayansa yatması sıkıntı mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıcak ortamlarda böyle davranırlar. Klima veya Vantilatör kullanın.
"Uykusu yetermi?" diye bir soru olmaz. ZİRA; Düğün salonlarında bile gece geç saatlerde uykuları geldimi, o şamatada bile uyurlar.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim kızımda yazın parkenin üzerinde ancak uyurdu.sadece yastığını kafasının altına koyardı o kadar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|