Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ocean b12 1000
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ocean b12 1000

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ocean b12 1000
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2024 Saat 10:08
Hocam iyi günler,
13 yaş 155cm 50 kilo yiğenim elindeki geçmeyen siğil için hastaneye gitmişlerdi. tam kan tahlilleri istenmiş. 
Fosfor 4,52mg/dL
Kreatinin (Serum/Plazma)   0,47 mg/dL
vİTAMİN  B12    306ng/L
25-Hidroksi vitamin D  24ug/LFerritin (serum /plazma)  112ug/L
 Dr bu sonuçlara göre ocean b12 1000 sprey yazdı bırde damlalıklı d vıtamini kullanmamızı önerdi. sizin yorumunuz ne olur hocam? şimdidem teşekkür ederim.Ayrıca elindeki siğil yakmalarına rağmen geçmiyor ne önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120967
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2024 Saat 11:40

1- Siğil için "Kan tahlilleri" istenmesini de ilk defa duyuyorum!! Belli ki bir b.ktan anlamıyorlar.
2- SALAK oldukları da, bu yaştaki bir çocuğa B12 vitamini vermelerinden belli!! 
3- "damlalıklı D vitamini" ile, ASLA açığı kapayamazlar.  İsterseniz verip tekrar ölçtürün.
Veya; beni dinleyin, bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içirin, Ocak ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. 
4- Siğil için; "Söken" nasır ilacı alın. 
İÇİNİ İYİ OKUYUP ondan sonra uygulayın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eyl 2024 Saat 11:42
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.