|
Kadir hocam, yardım lütfen |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bamir
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eki 2024 Konum: Sarıyer Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kadir hocam, yardım lütfenGönderim Zamanı: 03 Eki 2024 Saat 01:43 |
|
Kadir hocam, lütfen yardım
Doğru yere mi yazdım bilmiyorum yeni üyeyim 6 yaşında ikizlemden birisi Çok fazla hastalanıyor hocam, ya kulağı kızarık diyorlar Veya boğazi (havale geçmişini duyan Dr direk antibiyotik Yazıyor zaten,) en son, boğaz kızarıllığı için verildi, aradan, iki hafta geçti Tekrar sadece ateş oldu, dr calpol, verdi, İki güne geçti hocam, sonra 9gün aradan, sonra ateş 38.8 oldu, başka şikayet yok, Dr takip edelim calpol devam dedi, 12 saatte bir çıktı ateşi, sonra 3 gün devam, etti, hafif öksürük ve ateş çıktı yeniden, Gittik boğaz kızarık dedi antibiyotik verdi Ayrıca cerrahpaşa Ramotolojiyi gitmemi önerdi.. Hocam, bir yol gösterin lütfen içinden çıkamadım teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2024 Saat 09:27 |
|
İyi dolandırılmışsınız!!
1- "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" 2- "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarımı sabit Forum kısmından okuyun. SAKIN: - Ateşlendiğinde ateş düşürmeyin! ateş ve havalenin hşçbir zararları yoktur! Tamamı çocuk doktorlarının halkı dolandırabilmek için uydurdukları yalanlardır! - Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olmadığı sürece asla;bu doktorların aklı ile antibiyotik başlamayın. - Romatoloji ile filan alakası yok! Aralarında paslaşıyorlar! Şimdiye kadar sağlam kazıklanmışsınız. Çok okumanız lazım. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|