Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ayak bileğinin ağrıması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ayak bileğinin ağrıması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murat193 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı murat193 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ayak bileğinin ağrıması
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 09:42
Hocam merhaba, oğlumuz 9 yaşında, dün bir misafirlikte kabak tatlısı kurabiye şerbetli tatlı fazla kaçırınca midesi bulanmış eve gelince birkaç saat uyumuş. Uyandıktan sonra bir kaç kez kustu. Ayranın dışında ve nane limonun dışında birşey içip yemedi. Ayak bileğinin çok ağrıdığını söyledi tüm gece inledi. Ateşi 37 civarı. Ayak bileği kusma ateş anlam veremedim. Tavsiyeniz olur mu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 13:24
Bazı tip ishallerde; eklem ağrıları olabiliyor. İshal geçince ağrı da geçiyor.
Yukarı Dön
murat193 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı murat193 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 20:37
Hocam daha ishal olmadı kafasını kaldıramıyor, sürekli bir kusma hissi, arada kusuyor, çok sık sık su istiyor, düzgün birşey nerdeyse yemedi. Ateşi 38 civarı. Bir de birşey sormak istiyorum, sürekli d vitamini zehirlenmesi muhabbeti dönünce aklıma geldi. Bir hafta önce bir ampulün yarısıni ben yarisini oğluma icirmistim. Temmuz ayı ölçümünde ikimizinki de 27 idi. Böyle bir zehirlenme ihtimali olur mu, yarım ampul en çok nereye kadar yükseltebilir. Sürekli su isteyince aklıma geldi de. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2024 Saat 10:04
150 üstünde Risk başlar. 27 seviyesi anormal düşük seviye.
İdeal olanı; 50-100 arasıdır.
Şimdilerde sırf cahilliklerini örtebilmek içinde, bu seviyeleri, kendi kafalarına göre 8.8-30 aralığına indirmişler.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar! WHO, CDC ve NIH deki yazıları okuyun.
Türk doktorlarının D vitamini hakkında en ufak bir bilgileri yoktur! 
Bu konuda hiçbir şey okumamışlardır ve zaten okumalarına da imkan yoktur! Ne bu konudaki kaynaklara
erişme imkanları vardır, ne de onları anlayacak kapasitede bilgi ve lisanları vardır! 
Ben ne dersem o dur!!
Hala şüphede iseniz, D vitamini ölçtürün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.