|
Danışma Aşırı terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2024 Saat 13:00 |
Merhaba kadir hocam 33 yaşında kadınım benim eylül başından beri aşırı terleme sorunum var azıcık hareket edeyim hemen vücudum ısınıyor su gibi terliyorum havalar soğudu bu havada bile ince giyinmeme rağmen sırtım karnım boynum yüzüm bile terliyor gece de çok olmasada yorgana geçtiğimizden beri biraz terliyorum hiç terleyen biri değildim yazın en sıcak günlerinde bile böyle terlemedim bir anda başladı doktora gittim daha önce normal herşey dediler ama dvitaminine bakmamislar acaba piskolojik mi diye antidepresana başladım daha da kötü oldum ne önerirsiniz d vitamini olcturecegim bununla mi ilgilidir yoksa başka bişey mi vardır düzenli adet de görüyorum ama erken menopoz falan olabilir mi
Düzenleyen mrvgvz - 19 Kas 2024 Saat 13:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk vatandaşı olduğunuz için, kesinlikle D vitamininiz düşüktür!
Ama bunun şikayetiniz ile pek alakası yok. Siz gene de D vitamin baktırıp bana yazın. Şikayetlerinize gelince; Tiroidlerinize bakıldı mı, bununla ilgili testler (TSH,T4,T3) bakıldı mı? |
|
![]() |
|
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bakıldı hepsi normal çıktı yine de nodül falan olabilir mi ultrasonla bakılması gerekir mi
Düzenleyen mrvgvz - 19 Kas 2024 Saat 14:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu şikayetler olmaz!
Bir de D vitamin sonucunu görelim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dün tekrar dahiliyeye gittim terlemem için kan testleri istedi doktor sonuçları yarın göstereceğim önce size atmak istedim d vitamini 21 çıkmış onun dışında diğer değerler normal gibi ne önerirsiniz başka bir bölüme gitmeli miyim? Bir de hemen bir ampul d vitamini alacağım değil mi evde tablet d vitamini vardı D3 K2 her gün onu aliyordum ama yeterli gelmemiş
Düzenleyen mrvgvz - 21 Kas 2024 Saat 15:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini tahmin ettiğim gibi, anormal düşük.
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için. Nisan ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın. Kolesterolleriniz biraz yüksek, hergün muntazam yürüyüş yapın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|