|
Bu görüşe Katılıyor musunuz hocam ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fatmatng
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bu görüşe Katılıyor musunuz hocam ?Gönderim Zamanı: 25 Kas 2024 Saat 14:21 |
|
Hocam bir profesörün Instagram paylaşımını aynen aktarıyorum fikrinizi merak ediyorum.
“Üst solunum yolu enfeksiyonlarında enfeksiyonlarında burun tıkanıklığı, sarı-yeşil burun akıntısı, boğaz temizleme şeklinde geniz akıntısı ve ya öksürük gibi belirtilerden en az biri bile 15 günde tam kesilmezse, çocuklara ateş olmasada antibiyotik verilir. Antibiyotik vermeye vermeye devam eden koş enfeksiyonları çoğu zaman hastaneye yatış ile sonlanır. Enfeksiyonları antibiyotiksiz atlatıyoruz dediğinizde gerçekten atlatıyor musunuz? İyi bakmak gerekir. Çocuk iki enfeksiyon arası yazın ki en iyi haline; sıfır burun tıkanıklığı, sıfır geniz akıntısı, sıfır, öksürük haline en az 7 gün geri döndü mü ? Sorusuna evet diyemiyorsanız enfeksiyon geçmemiş demektir. Bu geçmeyen enfeksiyon üzerine eklenen her yeni enfeksiyon katlanarak büyümeye devam eder. Sonunda damardan antibiyotik alacak kadar ağır bir hastalık, çoğu zaman zatürre başlangıcı tanılarıyla hastaneye yatış yapılır. Yada üstüste binen enfeksiyonlardan kurtulamayıp işitme kaybı, geniz eti ameliyatı sorunlarıyla ameliyata gider.”
Düzenleyen Fatmatng - 25 Kas 2024 Saat 14:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2024 Saat 14:46 |
|
Tamamı YALAN!
Sakın bunlara kanmayın. 35 sene özel hekimlik yaptım, bir tane hastamı bile Hastaneye yatırmadım. Griplere Asla Antibiyotik kullanmadım! Aslında cin gibi biliyor 15 günde Griplerin iyileşmeyeceğini! Neymiş!! " -Ateş olmasada antibiyotik verilir" MİŞ!! Hep söylüyorum!! Sokaklardaki sahtekar doktorları bunların olduğu Tıp Fakülteleri yetiştiriyor
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|