|
Balgamlı öksürük ve kan değerleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysenkostak
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Balgamlı öksürük ve kan değerleriGönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 20:33 |
|
Kadir Bey meehaba. Kızım 11 yaşında 10 gün önce sadece öksürükle başlayıp ateşle devam eden bir hastalıgı var ve şuan balgamlı ve kriz şeklinde gelen bir öksürüğü var. Ateş 3 günden uzun sürünce kan tahlili yaptırdık. Crp bira yüksek olduğu için antiniyotik verdik 4 gün. Genel hali iyi iştahı iyi fakat öksürük şiddetli bir şekilde devam ediyor.Öksürmeye başladığı anda lavaboya gidip balgamı çıkarmaya çalışıyor. Bugün de aynı şey oldu fakat balgamında kan vardı..açıkçası paniğe kapıldım. Önceki mesajları okudum. Sizede kan tahlili sonuçlarını gönderiyorum değerlendirirseniz çok sevinorim. Özellikle kreatin sinaz değeri çok fazla yüksek sebebi ne olabilir? Kaslarla alakalı gibi okudum.kafam karıştı. Sporcu aynı zamanda yoğun antrenman yapıyor onunla ilgili olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 07:25 |
|
Turk doktor uydurmasi olan; CRP ile is yapmayin.
Esas olan WBC degeridir. WBC(bu yas icin) 13.0 uzeri olursa, antibiyotik gerekebilir. Tahlilleri goremedim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2025 Saat 07:26 |
|
![]() |
|
aysenkostak
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 16:10 |
|
https://imagizer.imageshack.com/img
![]() 924/9103/kJl83x.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 19:53 |
|
Kesinlikle VIRAL enfeksiyon (WBC:5.03) sakin antibiyotik baslamayin.
11 yasinda kiz cocugunda; Frengi (Treponema Pallidum) ve AIDS baktiran doktorun da "zeka seviyesini" tebrik etmek gerekir!!! Farkli gibi gorulen sonuclar; "Eriskin Referans Degerleri" kullanildigi ve Sprotif faaliyetler sonucu, dikkate almayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2025 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|