|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burun tıkanıklığıGönderim Zamanı: 12 Mar 2026 Saat 08:46 |
|
Merhaba hocam. 7 yaşındaki oğlum prematüre 1.200gr 42cm boy ile doğdu 1ay kuvözde kaldı. 3.5 yaşına kadar anne sütü almaya devam etti. Şuan kilosu 19kg. Boyu da fena değil. Hep sizin önerileriniz ile büyüttüm. Oğlumda bu kış ateş olmadı 1.sınıfa başladığı halde ama burun akıntısı geniz akıntısı ve öksürük oldu arada. Bu sene iyice dikkatimi çeken şey ağzının sürekli açık olması. Çene ayrık dil aşağıda. Gece uyurkende aynı durum var. Sabah burnunu temizlettim koyu yeşil sümük var. Dışarı akmasada geniz dolu. Ama daha iyi olduğunda da ağız açık burnunu çok kullanmıyor. Alışkanlığa mı dönüştü bilmiyorum. Bir arkadaş geniz eti büyümüştür doktora götürün felan dedi ama. Size sormadan bir şey yapmadım hiç. Velev ki geniz eti büyümüş olsun ya da şişiyor olsun alalım derler siz aldırtmıyorsunuz. Ben şimdi çocukta ki bu durumu nasıl daha iyi hale getirebilirim hocam. Sabah illiadin başladım. Nasıl bir yol izleyim
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2026 Saat 10:29 |
|
1-Benin anlattığım şekilde, (antibiyotiksiz) büyüyen çocuklar, hastalıklara karşı bağışıklıkları çok daha iyi
olduğundan diğer çocuklarda olduğu gibi hasta olmazlar! 2- O gördüklerinizin tamamı geçirdiği ama tam belirti vermeyen Griplere bağlıdır. 3- Sakın o "geniz eti" dolandırıcılığına kanmayın. Hiçbir hastama bu gibi ameliyatları yaptırmadım. Son 3 gün yazılan yazıları okuyun. Bu ameliyatları olan bir ailenin tecrübeleri çok güzel anlatılmış! En önemlisi; sabit forum kısmındaki; "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazısını okuyun. 4- Öncelikle Serum Fiz ile burun temizliği yapın. Kulak ağrısı olursa, İliadin damla kullanın. Baş ucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2026 Saat 15:43 |
|
Evet hocam sağlıklı ömürleriniz olsun hiçççç antibiyotik vermedik. Bu kış ateşi dahi çıkmadı. Kulağı da bir kere ağrıdı öğrettiğiniz gibi illiadin ile iki günde rahatladı. Çok şükür ki karşımıza çıktınız. Var olun
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|