|
Baş Ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nesefeyza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Baş AğrısıGönderim Zamanı: 19 Haz 2026 Saat 00:07 |
|
Sayın hocam merhaba.İyi olmanızı temenni ederim.Sayenizde 2 çocuğumu olabildiğince ilaçlardan uzak büyütüyorum.Bugün size kızım hakkında sormak istiyorum.14 yaşında.161 boy Kilosu tahminen 55-60 arası.Hocam kızımın sık sık başı ağrıyor.Daha önce yazmıştım size.Çok korktuğu yaşadığı bir kaç şeyde bacakları boşaldı demiştim.Çocuk doktorundan başladım yönlendirmesiyle nöroloji kardiyoloji kbb göz ve en son psikiyatriye gittik.Kardiyolog sorun yok dedi.Nörolog Mr istedi Mr da da sorun yok şükür.Migren mi dedim.Hayır migren diyemeyiz dedi.Ama başı ağrıdığı zaman ses ve ışığa tahammülü olmuyor.Sorun nedir anlamıyorum.Babasının da küçüklükten beri başı ağrıyormuş.Ferritin B12 referans aralığında.Tahlillerinde sorun yok.Bitişik binada baz istasyonu var.En son aklıma o geldi.O sebep olabilir mi?Normalde ilaçsız geçiriyor ama bugün ilkkez doktorun verdiği Brufen den 1 tane verdim.O da etki etmedi dedi.Çocuk ağrıyor dedikçe çaresiz hissediyorum.Bakılması gereken başka birşey var mıdır?Göz doktoru gözlük verdi.1 civarı miyop.Belki gözünle alakalı olabilir dedi ama gözlüğü kullanmıyor.Psikiyatri okb si var dedi ilaç vermek istedi almadım.Psikoloğa yönlendirdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2026 Saat 09:30 |
|
Bu şikayetleri:
1- Aşırı; Çay,Kola,Kahve gibi kafein ihtiva eden ürünlerin alınması. 2- Zayıflama ilaçları. 3- Aşırı stres. {imtahan, mobbing, sevgili(?), kıskançlık} 4- Aşırı bilgisayar ce cep telefonu oyunları Yapabilir. Ağrı olduğunda 1 tablet Novalgin verebilirsiniz. Günde 3'ü geçmesin. - Baz istasyonları yapmıyor. Bu tamamen USA'daki bir araştırmacının "araştırma fonlarından" para almak için uydurduğu bir yalandır. Adam, $3.3 Milyon yürütmüş, anlaşıldığında sadece $500,000. geri alabilmişler. Adamın bu konuda ne araştırması, ne laboratuvarı, ne de bir çalışması vardı. 1992'de bizim anlı şanli Prof. ve ayak takımı doktorlar hemen mal bulmuş Mağribi gibi bu konuya balıklama dalmışlar ve halkı korkutmayı başarmışlardır. O yüzden hep diyorum!!!! Sağlık ile ilgili Türkçe yazıları okumayın! Demek hala bu yalana kananlar var! İnternetten "Liburdy" ismi altında araştırın. NIH, National Library of Medicine "Research claiming link between electromagnetic fields and cancer deemed fraudulent." Dr. Robert Liburdy Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Haz 2026 Saat 09:43 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|