Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fikirlerinizle yardımlarınızı bekliyorum ...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuFikirlerinizle yardımlarınızı bekliyorum ...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Konu: Fikirlerinizle yardımlarınızı bekliyorum ...
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 08:00

canım arkadaşlarıma önce hayırlı sabahlar dileklerimi ileteyim malum sabah kuşu ben LOLLOLLOL kızlar bildiğinizi üzere şubatta göz kontrollerimiz var umuttepede doktor son gittiğimize  E harfini bu şekilde büyük olarak çocuğa öğretin çizgileri ne tarafa bakıyo söyleyebilsin sorduğumuzda dedi .. şekillerin harflerin döndüğü ekranları varya onların ismini bilmiyorum haa işte o ekranda her yöne çevirip e nin bacakları ne tarafa bakıyo sağa sola yukarı falan gibi ellede işaret etse olur dedi .. şöyle bi sorun var iram nisa sağı solu yukarı aşağı kavramları biliyo şükür evde E çizdikmi deliriyo ama neden bilmiyorum bu uygulamayı yapamıyoruz .kağıda çiziyorum fosforlu falan hadi annem hadi kuzum e nin bacakları nere bakıyo nereyi gösteriyo ..ııhh olmuyo .. vaktim az kaldı sizden ricam dr un istediğini öğretebilmek için aklınıza gelen yapabilceğim şeyleri benle paylaşmanız ..  Clown

Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 09:42
canım bir de gel seninle oyun oynayalım de ve oyun hamurunu alın değişik şekiller yapın sonra arada e harfine benzer şekli yapın ve onun üzerinden sormaya çalış derim.bakalım belki işe yarar..
Yukarı Dön
Gldn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 407
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 10:48
canım öncelikle kolay gelsin zor iş Smile
birlikte istediği bir renk fon kartonu alın kocaman bir e çiz üzerine süsleyebileceği malzemeler ver istediği gibi süslesin boyasın göz ağız felan çizin mesela tırtıl şeklinde olabilir sonra kafası nerde gözleri nereye bakıyor felan diye sorabilirsin yani bir öneriWink
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 11:03
çok teşekkür ederim kızlar güzel fikir ikinizin belirttiğide deniycem bakalım tepkisi nolcak .. oyun hamurumuz var bu akşam onu denerim yarında fon kartonu alırız bakalım saolun tekrar SmileClown
Yukarı Dön
Gldn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 407
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 11:08
allah yardımcın olsun canımSmileSmile
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 12:04
amin gülüm Allah razı olsun  , zor ama atlatacaz inşAllah Cry Approve

Düzenleyen y_bal - 11 Oca 2012 Saat 12:04
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 490
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 12:06
şu harfler var hazır satılıyor mıknatıslı onlardan da alabilirsin nebiliyim evde herhangi bir yere asarsın hadi bul bakalım nerdeymiş gibi herseferinde farklı yerlere farklı şekilde koy çaktırmadan sor ne tarafa baktığınılirsen senin olur de ,aynını onunda yapmasına izin vewr bilen kazanır bakalım hangimiz daha çok bilecek daha çok harf kazanacak gibi yarış düzenle nacizane bu geldi aklıma belki birgünlük çalışmayı kurtarır...kar kardır
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2012 Saat 15:25
Yeşim biz zuhalde pek problem yaşamadık..Kontrolümüzün birinde gözlüklü ve geözlüksüz şablonla bakacaklardı,'2ben kızım harfleri tanımıyo''dedim,dr biliyorum zaten sadece E harfi var yönünü eli ile işaret etmesi yeterli dedi,sağ,sol,yukarı,aşağı demedi Zuhal,eliyle gösterdi..Tek fark ben onu E harfi değilde tarak olduğunu söylemiştimLOLLOLYani biz hiç çalışmadık,çalışmadan sınav olmuştukSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.