|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 20:52 |
Merhaba doktor bey
Oğlum 4 yaşında dün kulağım ağrıyor dedi. Ben de illadin başladım. Gece ateşi 39.5 oldu. Bu sabah da biraz ateşi olduğu için kreşe göndermedim. Akşama doğru sırt, boyun ve göğüs bölgesinde kırmızı kabarcıklar oldu. Suçiçeği aşımız vardı ve kreşlerinde de suçiçeği salgını vardı. Doktora götürdüm. Suçiçeği geçiriyor aşısı olduğu için hafif geçiriyor dedi. Orta kulak iltihabı gribin arkasından oluyor diye biliyorum. Suçiçeğiyle de birlikte olabiliyor mu? Doktora bugün antibiyotik vereceğini bildiğim için kulağının ağrıdığını söylemedim. Zaten illadin sprey sıkıyorum. Bu 2 hastalık için yapmam gereken başka birşey var mı ? İlginiz için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucicegi asisi olanlar arasinda da, Sucicegi gorulebiliyor... Bu vak'alar, daha hafif geciriyor. Isi daha da kisa kesmek isterseniz, Zovirax (veya Asiviral)surup, gunde 5x1 (Saat, 08:00,12:00,16:00,20:00 ve 24:00 de yarim olcek(2.5ml) verin. Istediginiz saatte baslayabilirsiniz. Iliadin'e devam edin.
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bugün oğlumun döküntüleri bayağı arttı. Sizin bir mesajınızda aşılı olursa 4-5 döküntü ile atlatır dediğinizi okudum. Oğlumun yüzünde de döküntüler oldu. Vücudundakilerin de bazısının içi su dolu. Ateşi ilk gece 39.5 lardaydı. Dün döküntüler başladığından beri yok sayılır. Aşılı olmasına rağmen neden döküntüsü fazla olmuş olabilir?
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asi ya yanlis veya usulune uygun yapilmamis... Yani sizin bagisikliginiz asiya ragmen; "sifir" imis...Hala soyledigim ilaca baslamadinizmi???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
İlaca henüz bugün başlamadık. Yarın hemen başlayacağım. Aşı etkisiz olmuşsa ateşinin olması gerekmez miydi. Ateşi ilk gece oldu daha sonra olmadı. Bugün 2. gün hiç ateşi yok.
Bir de aklıma takılan o zaman bu aşı bizde etkisiz olduysa diğer aşıları da sorgulamamız gerekir mi. Diğer yaptırdığımız aşılardan nasıl emin olabiliriz ? Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sucicegin'de ates bazen olur, bazen olmaz, degisir ve hicbir onemi yoktur.
Her halukarda, ilaci icirin. Diger asilar???? Kan aldirip, "antikor" larina baktirmaniz gerekir.... Degermi??? Tartisilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
zovirax 100 mg için mi yukarıda yazdığınız kullanım aralığı ve miktarı acaba ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|