Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - parmakta,  burunda ve gözde iltihap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

parmakta, burunda ve gözde iltihap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: parmakta, burunda ve gözde iltihap
    Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 10:15
hocam yıllardır sizin yazılarınızla büyütüyorum kızımı. Siteye yeni üye oldum. Yanlış yaptıysam affedin . bu soruyu sormadan evvel arşivdeki benzer konuları okudum. Bizimkinin daha komplike olduğunu düşündüm ve danışma ihtiyacı hissettim, Hocam dün kızımın el başparmağında kızarıklık ve şişlik vardı dokununca acıyor diyordu. Herhangi bir şey yapmadım. Bugün tentürdiyot alıp sürecektim.  Fakat sabah uyandığında gözü kızarmış, şişmiş ve çapaklanmıştı. burnunda da uçuk gibi iltihap gibi bir şey çıkmış. yüzünün birkaç yerinde kızarıklık var. Ne yazık ki hafif ateşi de var. Ne yapayım hocam?  Dediklerinizi harfi harfine uygularım. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121279
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (2) Teşekkürler(2)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 21:58
Goz ve burun resimlerini gonderin.
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 20:51

Düzenleyen kader - 26 May 2020 Saat 09:27
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 20:56
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:00
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:04
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:11
Hocam sizin görülmesi gereken rahatsızlıklarda fotograf göndermemizi istediğinizi biliyorum. sonunda başardım galiba. elindeki burnundaki yüzündeki ve gözündeki arazlar bunlar hocam. kuzenim eczacı dün eşim durumu anlatmış o da vigamox göz damlası 3*1/ parmak göz ve burun için dexrocin krem vermiş.
Fakat ben verdiği kremi parmağına sürmedim geçmişte yazmış olduğunuz bir cevaba bakarak çocuğa evde dr un daha önce yazdığı fakat kullanmadığım augmentin 400 başaldım sabah akşam 1 ölçek veriyorum. 
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:25
umarım yanlış bir şey yapmamışımdır hocam. yüzündeki ve burnundakiler bir nebze hafifledi. parmağı da daha iyi. ateşi de yok. bu neydi ki hocam? bir gece içinde çocuk yara bere içinde kalmıştı. Cevabınız için çok teşekkür ederiz. Ben şimdi bu ilaçlara devam edeyim mi?dextrocin kremi parmağına sürmedim çünkü siz hadise doku içinde krem işe yaramaz demişsiniz daha önce benzer bir konuda... size güveniyorum hocam. ne derseniz odur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.