|
Kulak arkası ve boyunda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aviye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2020 Saat 07:46 |
Merhabalar oğlumun her iki kulak arkasında ve boyunda küçük bir şişlik var kızarıklık yok herhangi bir gribal enfeksiyon geçirmedi son zamanlarda 18 ay aşılarını yapıldığında kolu şişip kızarmıştı baya huzursuzlanmıştı o gün şuan 19 aylık. doğduğundan beri alerji li saçlı deride sivilcelenme ve yanaklar da kızarıklık ve kaşıntı var. Onun dışında ateş ve huzursuzluğu yok. Ne yapmam gerekir acaba virüsten dolayı hastaneye götürmek istemedim.Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellediginizde, hareket ediyorsa, onemli degildir.
Lenf bezleri ile ilgili yazilari okuyun., |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey boynundaki kayıyor ama kulak arkasındakiler sert leblebi genişliğinde çok korkuyorum endişe edecek bir durum var mı acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Kadir bey hergün takip ediyorum hala tamamen geçmedi bazen küçülüyor geçecek gibi oluyor sonra tekrar ortaya çıkıyor bir anlam veremedim ne kadar süre içinde geçer acaba ya da neye göre büyüyüp küçülüyor ister istemez gözüme takılıyor şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Kadir bey kaç aydır takip ediyorum lenf bezelerini küçülüyor tam kayboluyor ne zaman kafa derisinde sivilceler çıkıyor tekrar büyüyüp belirginleşiyor size sormak istediğim kafa derisinde sivilcelenme neden olur uçları sarı sulanıyor kaşınıyor tamamen geçiyor sonra birden tekrar ortaya çıkıyor acaba enfeksiyona neden olduğu için mi lenf bezleri şişiyor ve bu sivilceler nasıl geçer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"O" sivilcelerden kaptığı mikroplar yüzünden, tam yok olamıyorlar.
Sivilce çıktığında, tepelerine bir kulak çubuğu ile Batticon sürün. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|