|
Moxo dikkat testi ilaç kullanımı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
merimeri
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Moxo dikkat testi ilaç kullanımıGönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 13:07 |
|
Hocam 8 yaşında oğlum için moxo dikkat testi uygulandı. Hiperaktivite ve dikkat bozukluğu dediler, psikiyatriste yönlendirdiler ilaç kullanımı şart dediler, oğlum hareketli Bi çocuk değil ama uzun okuma parçalarını çözmek istemiyo hep matematik çözmek istiyor, test sırasında da sıkıldım deyip durmuş bacaklarını sallamış sallamadığı zaman da kendi kendine konuşmuş ilaç kullanması gerekir dedi oradaki psikolog, sizce bu durumda ilaç kullanımı olur mu, sizin görüşünüz benim için en belirleyici faktör hocam lütfen yardım edin terapi mi psikiyatri mi naapcam ben hocaamm :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 18:40 |
|
SAKIN, bunlara inanmayin...
Hiperaktiviteyi, en iyi Okuldaki ogretmenleri teshis ederler.. Onlarla konusun. Onlar bir sey demezlerse, sakin bu islarle ugrasmayin, sizi feci yolarlar. Zaten bu testleri KASTEN bu sekilde yapiyorlar... Kendilerine "musteri" cikariyorlar!!
|
|
![]() |
|
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 20:59 |
|
Hocam konu aynı olunca farklı başlık açmadım.Benim oğlumda hiperaktivite hiç yok ama derslerde inanılmaz isteksizdi.Klasik öğretmen tabiri ile söylüyorum çalışsa çok zeki ama çalışmıyor.Hiç derslere ilgisi yoktu.ilkokul son sınıfta artık öğretmeni psikiyatri ile görüşmemizi söylemişti ve abisinde de benzer durumlar olduğundan ikisinide götürdük.Dikkat testi yapıldı.Dikkat eksikliği ikisinde de çıktı.Raporları hala mevcut görmek isterseniz.İkisinin raporunda da aynı şeyler yazıyor ama birisine Medikinet diğerine balık yağı kullanmasını söyledi. Medikinet kullanmadık çok fazla yan etkisi var diye.Derslerinde hala gayretsiz ve çok ilgisiz.Hiç başarma isteği yok ve üzülüyorum.Bu ilacı kullansak toparlar mıydı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 04:20 |
|
Goz bozuklugu olabilir. Gozlerini muayene ettirdiniz mi??
|
|
![]() |
|
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 10:31 |
|
Evet hocam baktırdık gözerinde bir sorun yok.Derslere karşı aşırı ilgisiz.Ama onun dışında deney,karışım hazırlama kendince bir şeyler üretip ortaya çıkartmak konusunda bizi çok şaşırtan işleri oldu.Mucit olacağım diyordu hep ama onun içinde okuması gerekli.Merak ettiğim bu tür durumlar ilaçla düzelebilir şeyler mi yoksa zamanla çalışması gerektiğini anlayıp düzeltir mi kendini?
|
|
![]() |
|
merimeri
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 14:03 |
|
Hocam öğretmeniyle konuştum, sınıfta hiç uyarmam dersi dinler oraya buraya atlamaz neşeli Bi çocuk, başarısız da değil ki walla ben de şaşırdım dedi, test de böyle çıkınca Bi de ilaç kullanması gerek deyince size danışmadan psikiyatri den ilaç alıp kullandırmak istemedim, onlar da diyo ki tek hiperaktivite göstergesi aşırı hareketlilik ya da başarısız dersler değil, eee benim oğlan da çok hareketli değil başarısız zaten değil, öğretmeni de memnun, onlar da hiperaktivite biyolojik Bi hastalık, ilaç şart dediler hocam öldürcekler insanı gamdan kederden :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 18:21 |
|
Test'e bosverin.. Onlardan saglam cikabilen cocuk YOK!!
Ogretmeni dinleyin.
|
|
![]() |
|
nonow
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Şub 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2023 Saat 14:48 |
|
|
|
|
feb
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|