|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ikizlerim
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
Konu: doğum sonrası bakımGönderim Zamanı: 27 Eki 2007 Saat 23:29 |
|
merhaba, doğum yapalı 3,5 ay oldu.sezaryen ile doğum yaptım.şu an bebeklerimi emziriyorum. artık aldığım kiloları vermek için birşeyler yapmak istiyorum.hem diyet hem de çeşitli sıkılaştırma programları olan bir yere gideceğim(LPG,karboksiterapi ile zayıflama gibi) şu an emzirdiğim için bebeklerime zararı olurmu yoksa başlayabilirmiyim?ya da ne zaman başlayabilirim? ayrıca dişlerimde de yapılacak işlemler var lazer de bunlardan biri. dişlerimi uyuşturarak yapacaklar.yine emzirme döneminde zararı varmı?ya da ne zaman?
çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
Gönderim Zamanı: 28 Eki 2007 Saat 16:56 |
|
Merhaba... Bebeklerinizi emzirdiğiniz sürece aktif spor yapmanızı öneririm. Etkinliği kanıtlanmamış diğer yöntemleri biraz geciktirin. Lazer uygulamasının zararı olmaz. Rahat edebilirsiniz.
Doğum sonrası bakım ile ilgili sorularınız için www.istahsizcocuk.com adresinde emzirme başlığı altında bulabilirsiniz. Belki faydalı olur. Sevgiler...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|