Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık bebeğimde kaka ve idrar sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık bebeğimde kaka ve idrar sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hcnn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: 4 aylık bebeğimde kaka ve idrar sorunu
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2011 Saat 22:29
doktor bey 2 sorum olacaktı
1. 4 ay 8 günlük bebeğim kakasını yaptıktan sonra kakanın rengi sarı ama kakayla beraber açık yeşil renkli  küçük küçük boncuk gibi şeyler oluyo nedeni nedir acaba?
2. sorumda ankaradan istanbula geldik ankara nemsiz istanbul çok nemli bir yer bilirsiniz bebeğim daha yolda sıcaktan terlemeye başladı.geldikten sonrada hep terliyo ve cok az idrar yapmaya başladı nedeni terleme olabilirmi çünkü bu ay bir kilo problemimiz oldu da bebeğim 2550 doğdu
1.ay 3570 2.ay 4590 3.ay 5900 4.ay 6400 oldu sağık ocağında ek gıda dediler ama ben 6 aya kadar düşünmüyodum ama beslenemediği için idrarı azaldıysa başlamayı düşünüyorum
sizden cevap bekliyorum doktor bey ne yapmalıyım?
şimdiden teşekkür ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2011 Saat 09:56
1- Yeşilliklerin olması, zaten fazla yediğinin işareti, sakın ek gıdaları aklına bile getirme.. Çok şüphelendiğinde, su teklif et bakalım içecekmi? Anne sütü alan bir çocuk birdenbire su içmeye başlarsa, ya aç kaldı, yada çok terletildi demektir.
2-  Cinsiyet belirtilmemiş... Eğer kız ise, 3.5 kilo doğanlara yetişmiş, Erkek ise, 200gram açığı kalmış demektir. Bu bile gayet iyi beslendiğini ve ek gıdaya şimdiye kadar hiç gerek olmadığını gösterir..
Sonuç: Su teklif edin, içmiyorsa herşey yolunda.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.