Kadir Bey Merhaba,
21 aylık kız bebeğim var , 17 aylık olduğundan beri sürekli burun akıntısı öksürük grip şikayetlerimiz vardı en son aralık ayında bronşiolit başlangıcı teşhisi ile hastanede yattık. Maltepe üniversitesinde tahlilleri yapıldı ve 2. derecede süt alerjisine bağlı astım alerjik dendi .sonuçta süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu teşhisi konuldu 6 dereceden 2. olduğu için bize 2 ay kadar kullanmamız için pulmicort hava vermemizi söyledi . Bu bebeklere özel formül mama kullanmaya çalıştık ama içirmek imkansız oldu, bunu kendisine ilettiğimizde yemeklerine katılmak üzere singulair pediatrik toz verdi ancak kızımda bir gelişme yok en fazla 1 hafta iyi sonra öksürük ve burun akıntısı başlıyor . İçinde süt ürünü içeren hiç bir gıdayı kullanmıyorum , ekmeklerimi dahi evde kendim yapıyorum ve gelişemeyeceği endişesinden uyuyamıyorum . Ne yapmalıyım süt alerjisi nasıl astım yaptı ? 21 ay anne sütü aldı onun haricinde uyumadan geceleri 200ml inek sütü veriyordum , cildinde bir döküntü yok ama şuan kullandığı ilaçlardan sanırım aşırı huzursuz uykusuz ve agresif bir bebek oldu yardım edin lütfen .
Saygılarımla